Binnenkijken bij Huisnummer 19

Mijn naam is Shannen, ik ben 22 jaar en 2 jaar geleden ben ik verhuisd naar Leerdam, waar ik samen met mijn vriend Rowy en onze kat Moos woon. Aangezien ik zelf graag creatief bezig ben en dit al snel tot uiting kwam in ons interieur, ben ik toen ik in Leerdam kwam wonen de instagram pagina @huisnummer19 begonnen. Een uit de hand gelopen hobby zal ik maar zeggen, waar ik nu maar al te graag mee bezig ben! Daarnaast ben ik ongeveer een jaar geleden blogs gaan schrijven, deze zijn eigenlijk altijd interieur gerelateerd.

Industrieel is onze stijl

Wij wonen in een rijtjeshuis in een doodlopend straatje het centrum van Leerdam. Het leuke is dat elk huis in onze straat later gebouwd is en dat de huizen daardoor ook allemaal verschillend van elkaar zijn. Qua stijl past er eigenlijk maar één woord bij onze inrichting; industrieel. Je vindt bijvoorbeeld veel staal, hout en zwart terug in onze inrichting. Wij merkten al snel dat dit de stijl is die bij ons past en zijn nog altijd erg blij met deze keuze.

Vooral op internet vind je enorm veel inspiratie voor eigenlijk van alles, zo ook op woongebied. Ik haal vooral veel inspiratie van Pinterest en aangezien ik veel woon accounts volg op instagram haal ik hier ook een hoop inspiratie vandaan. De accounts die mij het meeste inspireren zijn toch wel @manieke en @homefreak. Vooral de kleur zwart vind je bij deze instagrammers veel terug, beide op een geheel andere manier gestyled. Maar juist dat maakt het zo leuk en zorgt voor veel inspiratie.

Harry de Haring

Ons favoriete item in huis is toch wel Harry de Haring van Fabryk design. Deze had ik al heel lang op het oog voor in onze keuken, ik wilde graag iets ‘anders’ dan normaal. En dus hangt Harry sinds kort aan de wand in onze keuken. En ik vind het zo leuk dat iedereen er gelijk over begint als ze in onze keuken komen, Harry is zeer geliefd zullen we maar zeggen. Absoluut mijn favoriete product ook van Fabryk Design zoals je vast al vermoeden hebt, alhoewel ik eigenlijk wel fan ben van bijna alle geometrische vormen. En ze hebben sinds kort zelfs een hele leuke kerstcollectie waar ik stiekem ook wel erg verliefd op ben!

Een Samsung frame TV op mijn wenslijst

Ik ben op het moment erg blij met hoe ons huis er uitziet, maar als ik toch iets moest kiezen wat echt nog op mijn wensen lijstje staat dat is dat de Samsung frame TV. Hoe geweldig is het dan je een tv kan wegwerken in je interieur? Mocht onze tv er dus een keer mee uitscheiden, komt er hopelijk zeker een frame TV aan de muur! En als ik groter moet kijken qua woonwensen, dan is het toch wel ooit verhuizen. Wij wonen hier heerlijk, maar met het oog op de toekomst zouden wij wel groter willen wonen. Maar voor nu zitten wij nog prima op dit plekje.

Tegenwoordig minder miskopen

En of ik wel eens een miskoop heb gedaan? Uhm.. heb je even? Haha. Ja natuurlijk heb ik ook wel eens een miskoop gedaan, meerdere zelfs. Zoals bijvoorbeeld een bijzettafeltje, helemaal leuk. Maar eigenlijk helemaal geen plek voor, dus die is direct op zolder beland tussen de rommel en de rest van de miskopen. Genoeg dus zoals je leest haha. Tegenwoordig denk ik wat meer na voordat ik iets koop en heb ik gelukkig minder snel een miskoop.

Ik heb fabryk design leren kennen via instagram, zag vaak producten van dit mooie bedrijf voorbij komen en vond het al snel erg tof. Tot ik op de VT wonen beurs bij hun stand een kijkje nam, toen was ik helemaal om. Prachtige producten, originele ideeën en de kwaliteit word zeker niet vergeten. Absoluut een dikke aanrader!

Mijn stylingtip

Mijn stylingtip voor jou is: doe vooral wat jij zelf mooi vind en gelukkig van word. Een trend achterna lopen kan soms leuk zijn en wie weet past het in jou straatje, dan zou ik het zeker doen. Maar een trend achterna gaan die niet bij jou past, zou ik niet aanraden. Zo heb ik zelf ooit verschillende kleuren geprobeerd in ons interieur, heel tof bij andere. Maar ik vond het achteraf helemaal niets. Jouw huis is jóuw thuis en daarom is het zo belangrijk dat je doet wat jij leuk vindt! Zoek een stijl die bij je past en zoek bijvoorbeeld op pinterest of instagram naar leuke ideeën. Zo creëer je helemaal jóuw plekje.