Interieuradvies bij u thuis of online

2D & 3D interieurontwerp en advies, bij u thuis of online. Plan eenvoudig een kennismakingsgesprek in via onze online agenda. En kies een tijd en datum wanneer het u uitkomt! Onze styliste neemt dan vrijblijvend contact met u op.

Wil jij ook alles uit een ruimte halen wat er in zit? Je thuis voelen in jouw huis/kantoor of werkplek? Kortom een omgeving creëren waar jij en je gezin zich helemaal thuis voelen of waar je productief kunt werken? Dan ben je bij Fabryk Design aan het goede adres! Want, in de jungle van woonprogramma’s, tijdschriften en Pinterest zou je toch denken dat je heel goed zelf een interieur kunt inrichten? Niets is minder waar, want met zoveel stijlen, smaken en verschillende materialen is het lastig kiezen.

Interieurstyling

Heb jij bouw of verbouwplannen? Of gewoon toe aan een nieuw interieur? Kiezen uit zoveel woonstijlen is een lastige opgave. Onze stylisten nemen je bij de hand en gaan aan de slag met jouw interieur. De (woon)kamer wordt op schaal getekend en je krijgt een kleuren en materialen voorstel aan de hand van jouw persoonlijke wensen. Het plan wordt compleet opgeleverd met een shoppinglist en moodboard.

Ik ben Sylvia Halbertsma, en ik ben al een aantal jaren werkzaam als Interieurontwerper- en styliste. Inmiddels heb ik al vele mensen mogen helpen met hun interieur. Het is mijn uitdaging om een fijne thuis of werkomgeving te creëren!

“Goed moet mooi zijn en mooi moet goed zijn.”  

Waar mogen we je mee helpen?

Zoveel mensen, zoveel wensen! Ga je voor een compleet nieuw interieur? Of wil je “slechts” een passend kleurtje op de wand? Wij kijken met je mee en voorzien je van een passend advies. Naast woonkamer, slaapkamer of keukenstyling kunnen wij ook voorzien in een lichtplan.

Jouw persoonlijkheid en smaak is van groot belang om een interieurplan of stylingadvies tot een succes te maken. Onze werkwijze bestaat dan ook altijd uit een kennismakingsgesprek, online of offline, zo leren we jou kennen en jouw smaak (her)kennen!

Neem snel een kijkje op onze interieurstyling pagina!