Let op, website is op dit moment onder constructie.
Op 1 Mei 2024 gaat de website online.

 

Wat ontzettend leuk om een binnenkijker te mogen laten zien van ons huis. Ik zal mij eerst kort voorstellen. 
Mijn naam is Patricia, ik ben 27 jaar oud en ben werkzaam als begeleider op een woongroep voor mensen met een verstandelijke beperking. Samen met mijn vriend Bas en onze twee katten – Moos en Nala – wonen we sinds 2 jaar in een leuke hoekwoning in Assen. Op Instagram kun je mij vinden via huisjeindrenthe

De ideale oplossing

We wonen in een leuke buurt in Assen. De bouw en indeling van het huis is apart en dat trok ons aan. Ook de hoge ruimtes in huis zijn super! Op sommige plekken wel ruim 4 meter hoog. Er is nog wel veel wat we willen veranderen dus we hebben er een meerjarenproject van gemaakt. Langzaam aan wordt het steeds meer naar onze wens. Huizen die al ‘kant en klaar’ waren, vielen gewoon boven ons budget, daarom was dit een ideale oplossing.

Het combineren van accessoires

Van mijzelf ben ik creatief en dit kan ik echt kwijt met het stylen en veranderen in huis. De inspiratie haal ik voornamelijk van Instagram en Pinterest. Ook vind ik het ontzettend leuk om inspirerende woonwinkels door het hele land te bezoeken. Ik probeer veel uit in het combineren van accessoires. Al ben ik de laatste tijd wel kieskeuriger geworden. Waar ik eerder alles kocht wat los en vast zit, ben ik nu echt gerichter aan het shoppen. Bas gooit er af en toe nog wel even de rem op. Met de grotere veranderingen wil hij graag meebeslissen. Logisch, we wonen er samen maar mijn geduld wordt dan nog wel eens op de proef gesteld. 

Mijn droomhuis in Drenthe

Mijn droomhuis zou in een dorpje in de buurt van de stad zijn. Wel in Drenthe uiteraard. Het liefst zou ik dan zelf een woning laten bouwen. Het lijkt mij zo tof om een eigen idee van een woning om te zetten in werkelijkheid!

RVS en Koraal

In de studeerkamer heb ik een grote kunststof schaal hangen. Hij voelt totaal niet als kunststof maar meer als koraal. Vind het echt een apart item die je niet zo snel ergens anders ziet.

In de keuken hebben we een super mooie glasplaat. We krijgen daar regelmatig reacties op van bezoek. Voor die tijd zaten er 2 rvs platen tegen de muur die eigenlijk al half los lieten. Het werd dus ook hoog tijd voor wat anders.

Een leuke workshop

Mijn laatste aankoop was een masker op standaard. Ik had hem al een tijdje op het oog en heb hem mijzelf met Kerst cadeau gedaan. Het hert is mijn favoriet bij Fabryk Design. Afgelopen najaar heb ik een leuke workshop bij Fabryk gevolgd waarna ik dit hert mee naar huis heb genomen. Hij heeft een prominent plekje gekregen in de woonkamer. 

Een goed voornemen voor dit jaar…

Ik ben echt een verzamelaar qua interieuritems. Ik vind het lastig om spullen weg te doen. Ook al liggen ze in de kast te verstoffen. Maar langzaamaan moet ik wel want de opbergruimte is stiekem meer dan vol. Een goed voornemen dit jaar…