Let op! Wegens vakantie is het momenteel niet mogelijk om een bestelling te plaatsen.

Binnenkijken bij Isaak

Hé team Fabryk! Wat leuk dat jullie even binnen komen kijken! Ik ben Isaak, een sociale, enthousiaste en leergierige 30+ -er en ik zou mezelf omschrijven als een mensenmens. Ik ben iemand die zelf altijd in beweging is en ik probeer vaak een ander ook in beweging te krijgen. Ik ben iemand die vaak zegt wat hij denkt en vaak ook doet wat ik zeg. Dit laatste altijd met veel energie en in een positieve flow. Ik sta fulltime voor de klas in het basisonderwijs (groep 7/8), ben gefascineerd door mooie beelden en zie vaak in alles wel een mooi plaatje. Daarnaast fotografeer ik, doe ik –indien passend in de agenda– portretshoots en de laatste tijd ook meer interieur- en productfotografie voor mezelf, maar ook mag ik content maken voor bedrijven. Daarnaast ben ik onlangs –samen met een vriend van me– een eigen kledingmerk begonnen. Superleuk om creatief bezig te zijn.

Ik woon in het prachtige dorp Oentsjerk, onder de rook van Leeuwarden én op steenworp afstand van het bos waarin ik ook regelmatig te vinden ben om heerlijk hard te lopen of m’n hoofd leeg te maken. Hier woon ik alleen. Nou ja.. als je m’n twee konijnen meerekent met z’n drieën. Het voordeel aan het wonen in dit dorp vind ik dat alle mensen die ik graag om me heen heb, dichtbij wonen. Ik heb ook een tijdje in de stad gewoond, maar nu ik hier woon, kan ik de drukte opzoeken wanneer ik dat wil. Heerlijk!

Interieur met een witte basis

Ik woon in een hoekwoning op een woonoppervlakte van ruim 130 m2 verdeeld over drie woonlagen. Best veel ruimte voor mij alleen, maar het is ook echt wel heerlijk. De locatie is heerlijk en het straatbeeld is prima. De mensen hier zijn vriendelijk, sociaal en altijd in voor een praatje. Leuk! De buitenkant van de woning is niet per se mijn droomwoning, maar het was –bij aankoop van de woning– een huis met potentie. De woning heeft lekker veel ruimte, een mooie lichtinval en het interieur zelf heeft een witte basis gekregen met een warme eikenhouten-look vloer beneden en een witte vloer op de tweede en derde verdieping. Vanuit die basis is de woning ingericht.

Clean, stoer en modern interieur

Mijn woonstijl zou ik omschrijven als clean, stoer en modern, met Scandinavische invloeden. Concreet betekent dit licht, fris en eigenzinnig. Er zijn veel wit-, grijs- en natureltinten in de woning terug te vinden met daarbij de zwarte kleur als contrastkleur. Daarnaast zijn er ook houtelementen toegevoegd wat zorgt warmte en sfeer. Net als een rijk scala aan verschillende planten. Favoriet in huis zijn mijn woon- en eetkamer mét de zwarte keuken. Dit is wel de eyecatcher in huis. Toch zijn ook mijn slaapkamer – vanwege de serene uitstraling – en de zolderkamer favoriet. Muziekje op standje maximaal, een goede kop koffie of een borreltje… Wie doet je wat?

Mijn Wishlist

Wat nog wel op mijn wishlist staat is het aanpakken van de badkamer en het toilet. Dit is echt wel prima, maar dit zou ik nog wel meer in de stijl van de rest van het huis willen. Ook openslaande deuren van de woonkamer naar de tuin zou ik wel gaaf vinden.

Tip: zorg voor een goede basis

Wanneer mensen mij vragen wat ik als interieurtip zou geven, is dat antwoord vrij simpel: ‘Zorg ervoor dat de basis goed is. Vanuit een goede basis kun je alle kanten op. Durf te doen, durf te veranderen en voeg persoonlijkheid toe. Het belangrijkste is, is dat jouw huis als thuis voelt.’ Je kunt je woning vervolgens naar smaak inrichten. Ik scoor mijn woonitems bij verschillende winkels, denk vooral ook aan de lokale ondernemer. Ideaal dat je via social media tegenwoordig bij vele woningen en bedrijven legaal naar binnen kunt gluren. Zo leuk! Zo ben ik ook bij jullie terecht gekomen. De unieke, duurzame en handgemaakte producten spreken me erg aan. Eveneens als het concept ‘FBRK-Werkt!’. Ook o.a. uit de FBRK collectie kun je veel toffe woonitems scoren die goed passen in vele interieurs. Zo zijn de FBRK. Alfabetletters hier favoriet, maar vind ik ook de FBRK. Wereldkaart supergaaf. Deze laatste schittert o.a. ook bij mij aan de muur!

Het is het totaalplaatje

Ik vind op Instagram de accounts van @our_home_35 en @uniekhuisje erg interessant en inspirerend. De minimalistische stijl in combi met zwart, wit en hout. Fan! Ik zie raakvlakken met mijn account, maar ook zeker verschillen.

Het is eigenlijk het totaalplaatje wat dit huis tot mijn thuis maakt. Het is –voor mij– in balans, een kloppend geheel. Als ik thuis kom na een dag werken, kijk ik tevreden om me heen. De ruimte is gaaf, de locatie is top en door de lichtinval komen alle ruimtes goed tot z’n recht.

Mocht je nou meer willen zien van mijn huis, volg dan mijn account op Instagram @het_manneninterieur. Laat je even berichtje achter? Leuk!