It’s Pinkdivaday time!

Pinkdivaday; drie diva’s die elke dag weer de wereld via ‘n roze bril bekijken. En uhmm.. rosé wijn is nu eenmaal.. pink!

Wie is nu het brein achter Pinkdivaday. Dat ben ik! Tamara (46) en mijn mini diva puberbrigade. Noa (14) & Luna (12). Ik ben een creatieveling, dol op nespresso’s, hartig, fotografie, styling en heb een zwak voor verpakkingen in de supermarkt. Wat vaak ook een dure (onsmakelijke) miskoop is.

Mijn blij makers

Ik zie overal een foto in, tot ergernis van mijn pubers. Want voor je het weet lig ik weer ergens op de grond om de allerbeste hoek te vinden voor de perfecte foto. Mijn blij makers; koude (rosé)wijn, sushi, verse bloemen en tot mijn verbazing blijk ik een zwak voor servies te hebben net als mijn oma. En gaat niets boven ons buitenleven in onze twee nieuwe tuinen geheel in tropische stijl inclusief onze te gekke buiten regendouche.

Fris, licht, naturel en houtaccenten

In onze feed nemen we jullie dagelijks mee in een reis door ons leven. Een leven met pubers, wat hilarisch is. Maar ook proef je de sfeer van onze woonstijl. Deze stijl is fris, licht, naturel en met houtaccenten. De stijl loopt door tot in onze tuinen.

Ons favoriete item in huis is onze XXL wit leren bank waar plaats is voor zeker 8 personen. Verder hebben we verschillende sfeerhoekjes in huis. Deze stylen we telkens anders met de seizoenen mee. Voor nu pronkt onze ‘Deer’ aan de muur van Fabryk Design, een uniek item en een te gekke eye-catcher! Dit geweldige account vond ik via Instagram ze hebben zulke leuke items. Vooral de XL letters zijn echt te gek en staan op mijn wishlist.

Zachte naturel tinten

Binnenkort gaan we een toffe houten wand maken achter onze eettafel. Ik kan daar nu al blij van worden. De muren worden na jarenlang olifant grijs heerlijk in zachte naturellen opgefrist zodat ons huis ruimtelijker oogt. Er gaan wat meubelstukken weg en er komen nieuwe voor terug. Alles met het oog op ruimte en meer licht in huis. Onze nieuwe tv-kast van Woood is al reeds in bestelling. Deze matcht dan perfect met onze houten wand, om de balans te behouden qua sfeer en uitstraling.

Mijn styling tip

Mijn styling tip: creëer balans. Zorg voor rust en harmonie in huis door een item, kleur of materiaal welke regelmatig terug komt in je huis. Als een rode draad. Dit kun je ook doortrekken tot in je tuin(en). Zo gebruikte wij prachtig houten accenten in onze tuinen welke doorlopen naar binnen. Onze keuken is voorzien van houten werkbladen. In de badkamer staan houten kasten met witte hoogglans deurtjes. Probeer geen overkill te maken want dan raakt alles juist weer uit balans. Kijk wat voor jou goed voelt.

Styling en te gekke tuin inspriratie

Via Instagram put ik eindeloos inspiratie en kom ik op soms nog betere ideeën. Mijn favoriete account op dit moment is @karin_at_home zij heeft een sfeervolle feed vol leuks. Zowel binnen als buiten. Onlangs maakte ze een prachtige keuken samen met haar man. Eenvoudig maar heel erg mooi. Ik houd ervan: eenvoud.

In onze feed zul je veel styling en te gekke tuin inspiratie vinden. En de allerleukste puberverhalen. Deze zomer zullen wij zelf een te gekke buitenkeuken gaan maken, budget proef. Zin om ons dagelijks te volgen? Dat kan via IG: @pinkdivaday
Ik houd ervan: eenvoud.

Kus van pinkdivaday | Tamara van der Neut