Let op website is onder constructie! Het is momenteel niet mogelijk om een bestelling te plaatsen.  Er volgt snel een UPDATE

 

Binnenkijken bij Nadine de Ruiter

Ik ben Nadine de Ruiter en ik ben 44 jaar. Ik ben een bedrijfsfotograaf en woon samen met mijn man, een dochter van 16, Anne en een zoon van 13 jaar, Niels. Ook hebben we een hond, Focus, een pup, Koda en kippen.

Op social media heet ik @nadinederuiterfotografie

Mijn inspiratie

 In 2015 hebben we ons huis gekocht, het is een vrijstaande woning. Iedere ruimte in en om het huis hebben we zelf helemaal verbouwd. Ik haal mijn inspiratie bij anderen, bij winkels en van social media. Zelf heb ik ook altijd wel ideeën in mijn hoofd. Ik weet ook heel goed wat ik niet mooi vind.

Mijn favoriete plek

 Mijn favoriete plek in mijn huis is of mijn kantoor, of aan de keukentafel of bij de houtkachel. Mijn kantoor is heel licht en wit en vooral niet te druk, een fijne werkplek dus. Ik zit graag aan de keukentafel, maar ik zit ook graag te lezen op de stoel bij de houtkachel.

Mijn droomhuis en favourite items

 Wat is mijn droomhuis? Niet te groot, landelijk, veel ramen, uitzicht op het water en de bossen en veel tuin. Wat zijn mijn favoriete items? Ik ben heel erg trots op mijn keukentafel, ik zit hier heel graag en hij geeft veel sfeer aan onze keuken. Ook ben ik gek op mijn stoel in het kantoor, daar zit ik heel graag even een bakje koffie te drinken, pauze te houden en naar buiten te kijken.

De producten van Fabryk Design

Mijn laatste interieuraankoop is denk ik mijn keukentafel. Deze heb ik als maatwerkopdracht bij Fabryk Design laten maken.

Ik vind zoveel producten van Fabryk Design mooi. De meubelen, de combinatie van oud hout met staal en de plankjes met houders. De geometrische vormen en de sierkussens vind ik ook erg gaaf.

Tja als ik mijn huis rondkijk, dan staat er nogal wat van Fabryk. Hoe ik het zou stylen, is zoals het is.

Mijn woonzonde

Mijn woonzonde…. Ik heb altijd een wasrek in mijn huis staan… dat vind ik zonde haha. Verder heb ik geen woonzondes.

Met vriendelijke Groet,
Nadine de Ruiter Fotografie