Milou is wat je noemt een FBRK. Fan van het eerste uur. Nog voordat we überhaupt een website in de lucht hadden was Milou al klant bij ons, regelmatig kreeg ik een appje met de vraag of we alweer leuke nieuwe dingen in ons assortiment hadden. En zo ontstond wat je noemt een fijne klantrelatie! Milou haar interieur laat zich niet in een woord vangen, ze combineert stoer met industrieel maar ook een tikje landelijk wonen.

Van voormalig autogarage naar woonhuis.

Haar woning is op zichzelf al bijzonder, vroeger deed het dienst als autogarage. Haar ouders wonen in het voorhuis, en Milou met haar gezin in het garagedeel. de grote raampartijen waren vroeger de garagedeuren.

De karakteristieke woning grenst aan de stille kant van de vaart in Appelscha. Heerlijk rustig wonen in een landelijke omgeving, maar ook met de gezelligheid van het toerisme in de zomer! Verschuilt achter een grote heg tref je hier de bijzondere woning garagewoning.

Van Fan naar Fabryk. woning!

Milou haar huis is wat je noemt een FBRK. huis, we hebben oa. Voor haar een wandkast gemaakt om aan te werken. Een wand-vullend tvmeubel, eettafel, salontafels en bakkerskasten. Ook de nodige accessoires van Fabryk Design vind je terug in haar woning! Met enige regelmaat is ze zelf met kwast en behangrollen in de weer, wat snel resulteert in een hele nieuwe look.

Zowel werkplek als eye-catcher.

De wandkast die wij voor Milou maakten doet dienst als werkplek voor haar en de kinderen. Er wordt aan geknutseld, gewerkt en huiswerk gemaakt. Bovendien is de kast door het steigerbuizen systeem gemakkelijk in hoogte aan te passen. Zo stel je de planken in op de door jou gewenste hoogte. Standaard maken wij de planken in de kleur antraciet. Liever een andere kleur? Geen probleem! De wandkast is een stoer item in het interieur met lekker veel opbergruimte!

FBRK. Wandkast

Een nieuwe eettafel!

De grote ronde eettafel stond al een tijdje op het wensenlijstje. Milou vroeg zich af of het juist niet teveel ruimte in beslag zou nemen. Het tegendeel is waar, door de ronde vorm ben je in diameter iets meer ruimte kwijt, maar je wint er ook heel veel ruimte mee! Iedereen zit rondom, en dus is een ronde tafel heel gezellig om aan te borrelen, een spelletje te spelen of uren lang ontbijten met het gezin. Het onderstel van deze tafel is door Sytze zelf gemaakt, wat een gave blikvanger he!

FBRK. Eettafel

Wat een beauty.

Een eyecatcher in de woonkamer, deze mega kastenwand met heel veel opbergruimte. De hele kast bestaat uit een metalen frame met klepdeurtjes. De leren lussen geven een stoer effect. De kast is gemaakt van Douglashout en daarna voorzien van beits en verschillende kleuren wax. De kast is modulair gemaakt en daarom ook nog weer eens uit elkaar te halen en te vervoeren.

De grote salontafel wilde ik eigenlijk helemaal niet verkopen, want zo’n mega boomstamschijf tref je maar een enkele keer! En wat een werk heb ik er van gehad, schuren schuren schuren…. Maar het resultaat mag er dan ook zijn. We hebben ervoor gekozen om de tafel op wieltjes te plaatsen, zo verplaatst je hem gemakkelijk!

De bakkerskast.

De bakkerskast was een van de eerste FBRK. items in Milou haar woning. Destijds kochten wij nog oude bakkersrekken in en knapten we deze op tot nieuwe kasten. Inmiddels doen we dit niet meer en hebben we onze eigen nieuwe bakkerskasten.  Dit modelletje is super handig in de keuken/woonkamer. Je past de inhoud snel aan door je pronkstukken een plaatsje te geven in de kast!

FBRK. Bakkerskast

Ook de keukenrekjes van boomstamblad maakten we speciaal voor Milou. Zo laat ze het landelijk wonen in haar hele huis terug komen. Ook deze heb ik bewerkt met wax en zijn met pluggen in de muur bevestigd.

Kortom, een hele fijne woning waar Milou en haar gezin met veel plezier wonen.