Let op, website is op dit moment onder constructie.
Op 1 Mei 2024 gaat de website online.

 

Binnenkijken bij Liefstehuisje

Hoi, mijn naam is Merel Sanders en je vindt mij onder mijn Instagram account: liefstehuisje. Daarnaast woon ik samen met mijn vriend Andy en onze twee zoontjes Noah en Zev in Lent, een dorpje tegen Nijmegen aan. Ook hebben wij twee katten die onderdeel uitmaken van ons gezin, Dino en Crunchy.

In het dagelijks leven werk ik als docent en studentcoördinator op een ROC binnen de opleiding detailhandel.

Wat is je woonstijl?

Hmm moeilijke vraag. Ik houd vooral van licht en heel veel roze. In ons interieur vind je wat Scandinavische en Japandi invloeden. Verder ook vooral veel beige en bruintinten. Lastig dus om precies te omschrijven… Ik doe vaak gewoon wat ik leuk vind en werk nooit echt met een plan of moodboard in ons huis.

Ik vind Insta vooral heel leuk om inspiratie op te doen en gewoon lekker bij anderen binnen te kijken om ideeën op te doen. Soms word ik er ook wel wat hebberig van, want dan zie ik te veel leuks of te veel leuke ideeën die ik het liefst allemaal wil uitvoeren, maar wat niet altijd even realistisch is.

Ik vind bijvoorbeeld missjettle erg leuk om te volgen en haal ook inspiratie uit haar account.

 

Mijn wishlist 

Mijn favoriete item in huis op dit moment is het regenboogwandkleed van OYOY. Veel mensen die binnenkomen, vinden hem ook prachtig, ik krijg er vaak complimenten over.

Ik wil graag nog een mooie fauteuil, eentje die lekker zit, want die hebben we momenteel nog niet. Veder zou ik graag onze muren in de woonkamer nog een keer willen stucen en een prachtige binnendeur.

Een miskoop

Ik doe niet zo heel gauw een miskoop, maar ik had een tijdje geleden nieuwe eetkamerstoelen gekocht online. De moeilijkheid hiervan is dat je niet weet hoe deze zitten. Dat was dus een totale flop, ze zaten niet lekker en niemand hier in huis wilde er graag op zitten, elke keer aan tafel was het bijna een gevecht wie op deze stoelen ging zitten. Deze stonden dus binnen no time op marktplaats.

FBRK. Dino’s

Ik vind de houten dino’s, die hangen op de kamer van mijn oudste zoontje Noah, erg leuk, ze zijn echt een leuke eyecatcher op zijn kamer! Ik heb Fabryk Design leren kennen via instagram.

De ultieme tip

Een echte ultieme tip heb ik niet, doe vooral wat je leuk vindt. Ikzelf vind het altijd leuk om ergens op een stukje muur toch een behangetje te plakken, geeft gelijk zo’n andere sfeer en effect en is toch net even wat anders dan alleen die geverfde muur.