Binnenkijken bij Mandy

Hoi! Ik ben Mandy. Ik woon in Leidschendam. Een heel leuk plaatsje met 2 ouderwetse sluisbruggen en gezellige terrasjes. Vandaar dat mijn instagram pagina ook huisje.aan.het.sluisje heet.

In dat huisje woon ik met mijn man en onze tweeling van 10 jaar. Ik werk parttime en in mijn vrije tijd ben ik druk, druk, druk… Sporten, shoppen, vriendinnen, helpen op school, kortom, tijd te kort. Onze woning is een nieuwbouwwoning en wij wonen hier nu 6 jaar.

Favoriete plekje

Mijn favoriete plekje in huis is onze eettafel. Wij wilden ons tv-meubel als bankje door laten lopen achter de eettafel, maar door een meetfout ging dat niet passen. We hebben nu een losse eetbank en jeetje, wat ben ik blij met die meetfout 🙂 De bank staat zo warm. Met vrienden en familie lekker borrelen en eten. Ik hou ervan!

Mijn Ultieme droom

Voor inspiratie kan ik uren struinen op Pinterest/Instagram. Binnenkijken is zo gezellig. Zeker nu ik mijn eigen pagina heb, merk ik dat er leuke contacten ontstaan.

Ondanks dat ik super blij ben met ons huis kijk ik vaak op Funda. Verhuizen staat niet op onze planning, maar zeg nooit, nooit. Een bijzondere woning trekt mij erg aan. Een oude kerk, of schoolgebouw en dan helemaal vanaf nul beginnen. Ja! Dat is mijn ultieme droom.

Mijn miskoop

Een leuke anekdote is de aankoop van onze bank. Wij hadden een antraciete bank, maar wilde graag iets lichter. We twijfelden tussen lichtgrijs en offwhite. We kozen de off white. Echt wat anders dan we al hadden. Na een paar weken kwam hij al. Maar, tja…Nee… Mooi… Geen twijfel over mogelijk, maar niet bij mij. Mijn man vond het prachtig. Met kussens en een vloerkleed probeerde ik het aan te passen naar mijn stijl.

Toen mijn man bij het 6e vloerkleed vroeg of ik een tapijthandel ging beginnen heb ik maar opgebiecht dat ik eigenlijk niet tevreden was. Zo lief als hij is, belde hij de leverancier en mochten we de bank ruilen. Weer een paar weken later stonden dezelfde mannen als eerder bank twee naar binnen te sjouwen. Dit keer voor de laatste keer, want wat is deze kleur prachtig!!

De tuin

Design combineren met budget vind ik altijd een leuke uitdaging. Ik krijg veel vragen over mijn sidetable. Deze is gewoon van de Action.

Momenteel zijn we de tuin aan het verbouwen. We hebben een daktuin op het zuiden en in de zomer is deze vaak te heet. Hierom gaan we een overkapping maken. Om het toch nog een beetje gezellig te maken heb ik van de week een leuke vaas gekocht. Bloemen op tafel staat toch net iets gezelliger.

De Kolibries

Fabryk Design is een merk wat heel goed bij mijn stijl aansluit. Natuurlijke materialen, handgemaakt en lichte frisse kleuren. De grote kolibries boven mijn eettafel krijgen dan ook veel complimenten. Ook de tuincollectie vind ik mooi. In mijn nieuwe tuin komen zeker een paar van deze gave items.

Als laatste moet ik natuurlijk ook opbiechten dat mijn huis er niet altijd zo netjes uitziet zoals op mijn instagram lijkt. Met 2 kinderen ligt er altijd wel rommel. Al zal het nooit een mega bende zijn, mijn trap is altijd wel een verzamelplek van spullen. Dagelijks hoop ik dat de kinderen hun spullen eens mee naar boven nemen, maar helaas, ik denk dat deze droom nooit uitkomt.