Let op, website is op dit moment onder constructie.
Op 1 Mei 2024 gaat de website online.

 

Binnenkijken bij Bojoura

Ik ben Bojoura, 43 jaar en woon samen met mijn zoon Mylan (12) in Oudenbosch. Sinds kort hebben we weer 2 jonge katten in huis. Zuko en Simba.

Ik word blij van interieur!

Na een lange burn-out periode verloor ik mijn baan als Opticien en kwam ik thuis te zitten. Daardoor kwam er ruimte vrij om mij te richten op wat ik leuk vind en waar ik blij van word: Interieur!

Ik vind het heerlijk om te klussen, verven en stylen in mijn huis en om daarvan weer mooie plaatjes te maken. Ik deel deze op mijn Instagram account Mooiibo 

Groen en Eclectic chic!

Groen is mijn favoriete kleur en die vind je ook overal terug in huis. Ik vind het leuk om bijvoorbeeld budget items om te toveren in iets stijlvols en die stijl noemen ze Eclectic chic!

Inspiratie haal ik van Pinterest, interieurprogramna’s op tv maar ook van alle accounts die ik zelf volg op Instagram. Ik heb teveel favorieten om ze allemaal op te noemen. Iedereen heeft z’n eigen stijl en hou ervan als ik leuke verandering voorbij zie komen in het interieur van anderen, of hoe iets weg word gezet om daar een mooi plaatje van te maken. Daar leer ik echt van!

Mijn trots.

Waar ik heel trots op ben zijn mijn zelfgemaakte betonlook muur, geverfde cirkels en de groene wand met de schuine latjes. Die had ik al zo lang in mijn hoofd dus ben gewoon begonnen en gelukkig was het resultaat super. 😉
Een nieuwe bank staat zeker bovenaan mijn wishlist. Zo’n velvet hoekbank, die je de hele dag wil aaien. ;)?Maar een ovale eettafel met lekker zittende stoelen zijn ook meer dan welkom!

Een lichtgevend neonbord.

Miskoop: Ik heb wel eens een mintgroen hoogpolige vloerkleed in huis gehaald maar er zat zo’n glinstering in de haren alsof ik een lichtgevend neonbord onder de salontafel had liggen! Niks cosy & stoer. Kon wel huilen! Gelukkig kon ik ‘m ruilen. 🙂 En ik heb een keer in één week drie keer dezelfde muur geverfd in een andere kleur omdat ik niet tevreden was.

Verliefd op de kolibri.

Jullie leukste product vind ik toch wel de geometrische vormen. Ik heb er daarvan al drie in huis.

Ik heb jullie leren kennen via Instagram. Ik was eigenlijk al heel lang verliefd op de Kolibrie maar toen ik zelf mocht gaan kiezen werd het toch het Hert. Ook heel leuk met kerst!

Daarnaast heb ik nu ook de Hagedis, bloemen en een mooie wandcirkel op forex in huis.

Tip: Geef je muur een kleur! Doe het gewoon! Dat geeft echt zoveel meer sfeer en warmte in een ruimte.

(En als het uiteindelijk niks is dan is ie zo weer wit toch?! ) Zoek daarbij een mooie wanddecoratie in bijpassende kleuren en dat maakt de muur helemaal af!  Gegarandeerd succes!