5 ideeën om jouw tuin en schutting op te fleuren

Ben jij net als wij alweer ideeën aan het opdoen voor de tuin en vind je jouw kale schutting een doorn in het oog? Er zijn gelukkig genoeg manieren om je schutting op te fleuren!

Lees snel verder voor 5 inspirerende tips en een leuke actie!

Kussen-sfeer-paeonia-sepia.jpg
Kussen-sfeer-paardenbloemen.jpg

Slingers

Een van de meest simpele manieren om de schutting op te fleuren, is door een slinger met lampjes, lampionnen of vlaggetjes op te hangen. Let wel op dat deze weerbestendig zijn. Ga voor een combinatie van verschillende slingers of houd het bij één slinger. Zelf eenvoudig een slinger maken? Op Pinterest staan tal van voorbeelden en leuke tips! Hieronder delen we alvast één met je:

https://www.showhome.nl/inspiratie/diy-vlaggenlijn/

Spiegels

Wil je niet meer tegen je kale schutting of muur aankijken? Hang dan eens een spiegel op. Een spiegel zorgt ervoor dat je tuin stuk groter lijkt en het ziet er ook nog eens mooi uit! Bij Fabryk Design hebben we een geweldige buitenspiegel in de collectie, de spiegel wordt gemaakt van een haspel en is verkrijgbaar in twee verschillende afmetingen.

https://fabrykdesign.nl/shop/fbrk-spiegel-robuust-hout-wandspiegel/

Metalen dieren

Ben je op zoek naar een unieke decoratie voor in je tuin? Deze geometrische hommel zal zeker shinen aan je schutting of in je tuinhuis! Dit leuke diertje heeft een metalen coating en is daardoor geschikt om voor buiten op te hangen.
Deze geo heeft een dikte van 4 mm. Ze zijn verkrijgbaar in zwart, wit of een leuke print! Ze hebben geen ophanghaakje, maar je kunt ze gemakkelijk ophangen aan een spijkertje of schroefje.

 

tulpia.jpg
marmer-roze.jpg
Tuinposters

Onze tuinposters worden gemaakt van pvc-materiaal en zijn dus bestand tegen regen en wind. In elke hoek zit een oog, zo kun je de tuinposter ophangen waar je maar wil. Onze posters blijven lang mooi zodat je er nog vele jaren van kan genieten.

 

Muurcirkels voor in de tuin

We raken niet uitgekeken op onze muurcirkels, ze zijn geschikt voor binnen en buiten. Hang ze aan je schutting en je hebt een mega eyecatcher!

 

Héé psst…. Ben je nu helemaal enthousiast geworden door deze blog? Wij hebben op het monent een toffe tuinactie lopen! Shop nu twee tuinkussens en één tuinposter voor maar €75,-. Je kan helemaal zelf kiezen voor welke kussens en poster je gaat.