De laatste blog van dit jaar!

Gewoon een heel jaar Fabryk Design achter de rug….. Het voelt als de dag van gisteren dat ik uitzwaaide bij mijn oude werkgever, om vol vertrouwen 2017 te starten met mijn eigen business. Maar goed dat ik een dosis vertrouwen mee nam, want naast alle hoogtepunten zijn er ook genoeg momenten geweest waarin ik het allemaal even niet meer wist. Het moment dat je lijf je in de steek laat en maanden met een hernia loopt.  Dat je het zo druk hebt dat je niet meer weer wanneer je wat wilt of kunt doen. Niet kunnen slapen omdat je meerdere projecten tegelijk hebt lopen en deadlines elkaar rap opvolgen.

Het voelt zo f*cking goed!

Maar ondanks  alles kan ik zeggen dat ik een prachtig jaar heb gehad! Een jaar waarin we bizar veel mooie projecten hebben afgerond, nieuwe designs hebben ontworpen, ontelbaar veel bestellingen hebben verzonden en prachtige samenwerkingen hebben opgestart!!  Een jaar waarin we nieuwe mensen hebben ontmoet, ontroerende reacties hebben ontvangen,  kritische feedback kregen en ons zelf hebben uitgedaagd. Er is niemand in de wereld waaraan ik verantwoording hoef af te leggen, behalve aan mezelf. En dat voelt zo f*cking goed! Ik wil nooit, maar dan ook nooit meer anders. Onderstaande inspiratie foto’s bij onze klanten en influencers, maken me zo trots!

[Best_Wordpress_Gallery id=”8″ gal_title=”Blog”]

Sommige dingen kwamen te vroeg op mijn pad, anderen te laat … maar we gaan zien wat 2018 ons brengt! Jullie mogen ongetwijfeld van ons verwachten dat er veel nieuwe designs bij komen. Zowel in de geometrische vormen als in het maatwerk. We gaan ons nog meer focussen op FBRK. Lifestyle. Wat dat precies inhoudt laten we de komende maanden door schemeren 😉 We blijven vloggen, bloggen en delen.  Zonder jullie geen FBRK!

Tv_opnames_televisie_binnenstebuiten_npo_ncrv_npo3_fabryk_design_interieur_lifestyle_blogger

 

Ik wens jullie allemaal het allerbeste, maar vooral heel heel gezondheid, liefde en geluk.

Liefs Esther