Let op website is onder constructie! Het is momenteel niet mogelijk om een bestelling te plaatsen.  Er volgt snel een UPDATE

 

Win €75,- euro shoptegoed

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kan op €75,- shoptegoed!

Wil jij kans maken op 75,- shoptegoed? Scrhijf je dan in voor onze nieuwsbrief en maak kans! Elke keer aan het einde van de maand maken wij de winnaar bekend per mail! Fleur je interieur op met de producten van Fabryk Design. Neem snel een kijkje bij onze geometrische vormen, muurcirkels en wanddecoratie!

FBRK. Epoxy Ornament Zoë groot en klein

Schrijf je in en maak kans op 75,- shoptegoed!

Maak kans op 75,- shoptegoed die je bij ons kan betsteden! Weet jij al waar je voor gaat? Een van onze geometrsiche vormen of misschien een toffe poster? In onze nieuwsbrief houden we je op de hoogte van nieuwe acties, nieuwe producten, leuke achtergrond informatie van Fabryk Design en leuke nieuwtjes!

Geen zin om te wachten op de uitslag?

Neem dan alvast een kijkje op onze webshop! Al onze producten worden bij onszelf in de werkplaats gemaakt samen met onze collega’s van onze dagbesteding FBRK-Werkt!. Met deze secret code shop je zelfs met 20% korting! Gebruik bij het afrekenen de code: secretsale

Natuurlijk kunnen de kussens niet ontbreken in de collectie. Onze kussens worden gemaakt van hoge kwaliteit waardoor je extra lang kan genieten van jouw sierkussens en of buitenkussens. Onze kussens zorgen ervoor dat je lekker zit in de tuin of op de bank en optimaal kan genieten van het zonnetje! Je kan deze kussens gemakkelijk combineren met de rest van onze collectie.

Kussen-sfeer-bows.jpg
Kussen-sfeer-lillium-sepia.jpg

Posters voor bij jou aan de muur.

Posters zijn op het moment niet weg te denken uit het interieur, je ziet ze overal in veel verschillende prints. Onze posters zijn van hoge kwaliteit posterpapier gemaakt en zijn gemakkelijk op te hangen aan de wand. Voor welke poster ga jij? Neem snel een kijkje op onze website voor deze toffe collectie!

Bohemian geometrische vormen

Natuurlijk kunnen de geometrische vormen niet missen bij een collectie van Fabryk Design! Deze houten wanddecoratie is net even anders dan onze andere collecties. De geo’s zijn in een boho stijl ontworpen en zijn ze niet mooi geworden?! Heb jij een bohemian interieur dan is deze collectie zeker wat voor jou! Maar de geometrische vormen passen natuurlijk ook in andere interieurstijlen.

FBRK-Werkt!

Al onze items worden gemaakt samen met deelnemers van
FBRK-Werkt! Dit zijn mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt die ook werkzaam zijn in
onze Fabryk.

Duurzaam

Duurzaamheid is een belangrijke pijler binnen Fabryk Design. Hier zijn we dagelijks mee bezig.

Handgemaakt

De producten van Fabryk Design worden in de Fabryk ontworpen, met de hand gemaakt en liefdevol verzonden.

Lokaal ondernemen

Onze producten produceren we in eigen huis of in de regio. Grondstoffen worden ingekocht bij lokale ondernemers en wij verzenden met lokale transportbedrijven.

Meer inspiratie nodig?

Wist jij dat wij ook heel actief zijn op social media? Neem eens een kijkje op onze Instagram of Facebook. Wil jij meer inspiratie kijk dan eens op pinterest hier plaatsen wij dagelijks de mooiste foto’s van onze influencers. Hierdoor krijg je de meest creatieve ideeën!