Let op website is onder constructie! Het is momenteel niet mogelijk om een bestelling te plaatsen.  Er volgt snel een UPDATE

 

Fleur je interieur op met de

bloemen van Fabryk Design!

Bij Fabryk Design hebben wij meerdere producten die geïnspireerd zijn op prachtige echte bossen bloemen die iedereen wel wekelijks in huis wil. Wekelijks bloemen op de tafel harstikke leuk maar vaak toch ook onhandig omdat ze verwelken, allergie oproepen of door de geur van bepaalde bloemen waar jij niet zo tegen kan.

Wij herkennen dit probleem en kwamen op het idee om producten te ontwerpen die langer meegaan en ook nog eens je interieur opfleuren.

Voordeel van droogbloemen en de houten bloemen van Fabryk Design:

N

Allergie vrij

N

Je zet ze in een vaasje en je hebt er geen omkijken meer naar

N

Duurzaamheid (lees hieronder meer over duurzaam in de Fabryk)

N

Groene vingers zijn overbodig

N

Het is gelijk een leuke aankleding voor je interieur

Wij gaan voor unieke producten om jouw interieur zo goed mogelijk te stijlen!

Ik moet toch wel zeggen dat dit mijn absolute favoriet is! Waar je ook kijkt overal kom je tegenwoordig droogbloemen tegen meestal in een klein buisje of vaasje, harstikke leuk! Maar geef toe we willen allemaal graag iets unieks in het interieur. Met de FBRK. Blooming Circles heb je echt een uniek product!

Combineren tot je niet meer kan

Houten bloemen in combinatie met droogbloemen zet ze in een leuke vaas en hup niks meer aan doen! Ieder boeket is goed gevuld met droogbloemen in verschillende kleuren. Zo wissel je het hele jaar of per seizoens van bloemen.

FBRK. Houten bloemen zwart - sfeerfoto

Duurzaam is een belangrijke pijler binner Fabryk Design

Waar het kan, produceren we in eigen huis of in de regio. We zullen er niet snel voor kiezen om grondstoffen van ver te halen als het ook hier te verkrijgen is. Zo belastten we zo min mogelijk het milieu.

Ook de verzending van onze producten wordt uitgevoerd door lokale transportbedrijven uit onze omgeving. Aan verpakkingsverspilling doen we niet, waar het kan recyclen we materiaal zoals karton en papier om dit opnieuw te gebruiken voor onze producten.

Meer inspiratie nodig?

Wist jij dat wij ook heel actief zijn op social media? Neem eens een kijkje op onze Instagram of Facebook. Wil jij meer inspiratie kijk dan eens op pinterest hier plaatsen wij dagelijks de mooiste foto’s van onze influencers. Hierdoor krijg je de meest creatieve ideeën!