We are created to DESIGN • Fabryk Design

Bel ons: 085 – 864 0109

Een dagje inspiratie en meedraaien in de fabryk?

Volg één van onze workshops

Creatief bezig zijn of je kennis vergroten? Het kan allemaal!

Unieke handgemaakte items voor jouw interieur.

Laat je creativiteit aanwakkeren bij Fabryk Design

Bij Fabryk Design zijn wij goed in het ontwerpen en maken van meubelen en woonaccessoires. Dit doen we al vele jaren. Wij verkopen onze producten in binnen- en buitenland en daar zijn wij trots op. Onze passie voor meubelen en design willen we graag delen, overbrengen en doorgeven. Daarom hebben we verschillende workshops ontwikkeld. We nodigen jou en je vrienden, collega’s of familie graag uit in onze eigen fabryk voor een van onze workshops.

 

Volg een creatieve workshop en ga naar huis met een eigengemaakte woonaccessoire

Familiedag, teamuitje of vriendinnenavond? Kom langs in de fabryk van Fabryk Design voor een van onze vele workshops. Na een avond inspanning en plezier ga jij naar huis met je zelfgemaakte woonaccessoire. Een geometrische vorm naar keuze, een zelf geknoopte touwlamp, of een macramé wandhanger. Of leer in een dag (of meerdere) de fijne kneepjes van interieurstyling.

Wax jouw eigen Geo!

 

Geometrische vormen zijn favoriet bij Fabryk Design. Het is daarom ook niet gek dat we een workshop hebben ontwikkeld waarbij jij een laatste hand kunt leggen aan je eigen, favoriete geometrische vorm. Tijdens deze workshop voorzie jij jouw vooraf uitgekozen vogel, vis of voertuig van een waxlaag. Uiteraard schuur je jouw vorm ook nog netjes en zorg je dat je de vorm thuis kunt ophangen. We nemen jou en je gezelschap stap voor stap mee door dit proces.

 

Een interieur zoals je deze in de woonbladen ziet? Je leert het hier!

 

Wil jij ook een woning waar alles klopt en een geheel vormt? Waar de kleuren en materialen bij elkaar passen? Een interieur wat past bij je persoonlijkheid en waar jij je thuis voelt? Volg dan de drie daagse workshop interieurstyling van Fabryk Design. Marieke de Ruiter van Marimo Styling en Esther van Fabryk Design hebben de handen ineen geslagen en een uitgebreide workshop voor je ontwikkeld.

Tijdens de workshop leer je op een praktische manier kijken naar je interieur. Je leert de basisvaardigheden van interieurstyling en het creëren van sfeer en gevoel in je woning.

   

  Macramé wandhanger

  Macramé knopen moeilijk? Na deze workshop niet meer!
  Leer in een avond een prachtige macrame wandhanger knopen en ga met een pronkstuk naar huis!

  Een luchtig knoopwerk die past in vele woonstijlen. Kies je kleur voor een romantische bohemian feeling of ga je voor stoer grijs of zwart wat helemaal past in het industriele sfeertje?

   

  Wees creatief: knoop zelf je eigen lamp

  Wie vindt deze lamp niet te gek? Volgens ons iedereen. Daarom hebben wij bij Fabryk Design een workshop ontwikkeld om jou te leren hoe je deze geweldige lamp zelf maakt. We knopen de 180 cm lange lamp van gerecycled katoen. Kies de kleur die past bij jouw interieur en ga onder begeleiding van ons aan de slag.

    

   Vouw je eigen papier lamp!

   Wat is er leuker dan ‘s avond in de schemering je eigen gevouwen lampje aan te doen!
   Met slechts twee vellen papier, een drupje lijm, touwtje en wat gevouwen magie maak je zelf deze toffe driedimensionale hanglamp voor in de woon-slaap of kinderkamer!