fbpx

We are created to DESIGN • Fabryk Design

Bel ons: 085 – 864 0109

Vergroot jouw zichtbaarheid passend bij jouw brand

Workshop Branding

Leer over SEO, marketing en fotografie!

Unieke handgemaakte items voor jouw interieur.

Wil jij zichtbaar worden met jouw eigen stijl? Maar weet jij niet hoe? Lees dan snel verder.

 

Tijdens deze training gaan we aan de slag met jouw (online) zichtbaarheid door jouw eigen stijl verder uit te diepen en tools aan te bieden die werken. Wil jij graag meer bezoekers naar jouw website of lezers naar jouw blog trekken? Kan jij je enthousiasme in een gesprek goed overbrengen, maar komt dit verhaal op papier niet over? Dan gaan wij je helpen!

Door jouw eigen stijl verder uit te diepen, ga je werken aan een branding die bij jouw merk past en die jouw doelgroep begrijpt. Jij gaat jouw verhaal vormgeven in tekst, beeld en styling.

We leren jou hoe je fotografie toe kunt passen en een vaste stijl in vormgeving kunt toepassen. Daarnaast kijken we of jouw website, blog of social accounts scoren op de juiste zoekwoorden. Waar scoor je op en waar liggen nog kansen? 

Kortom, wil jij groeien met je business, meer klanten bedienen en meer omzet draaien? Dan is deze training op jou op het lijf geschreven!

Deze training is speciaal ontwikkeld voor ondernemers, bloggers en iedereen die nog meer wil leren over online zichtbaar- en vindbaarheid, fotografie, content en branding.

Op drie dagdelen gaan we aan de slag met proffesionals, zoals een fotograaf, seo/marketing specialist en een social influencer. Zij leren jou de fijne kneepjes om nog meer potentiële klanten en meer omzet te bereiken.

 

 Na deze training kun je:

  • Aan de slag met jouw eigen business en brand en weet je hoe je content kunt creëren bij jouw unieke merk, die jouw doelgroep bereikt.
  • Fotografie toepassen die past bij jouw uitstraling. Je leert de basisvaardigheden van fotografie en het gebruik van je smartphone. Je leert foto’s bewerken op je smartphone en je krijgt handige tips voor het maken van mooie flatlay content.
  • Jouw strategie beter plannen en vanuit deze basis makkelijker content creëren voor jouw feed of blog.
  • SEO gebruiken in jouw voordeel en weet jij welke andere marketing tools je in kunt zetten om jouw doel te behalen.

 

De workshop: “Branding” in het kort:

Kosten training:            €475,- incl. btw en incl. lesmateriaal, koffie/thee en op de laatste dag afsluitend met een lunch

Duur training:               3 dagdelen van 10 uur tot circa 13.00 uur

Data:                               vrijdag 4, 11 en 18 oktober

Tijdsinvestering:           3 tot 5 uur per week zelfstudie

locatie:                           Fabryk Design

Groepsgrootte:            maximaal 10 deelnemers

(VOORDEEL: In de meeste gevallen is de training bij de belastingdienst aftrekbaar)

     

    Wil je meer informatie of heb je nog vragen?

    Durf jij zichtbaar te zijn?