Let op! Wegens vakantie is het momenteel niet mogelijk om een bestelling te plaatsen.

Een dertigers dilemma

Rond mijn 30e begon het te kriebelen, zeg maar zo’n dertigers crisis.  Het rusteloze gevoel van is dit het? Getrouwd, huisje boompje beestje, vaste baan en weinig tot geen issues in het leven (Thank god!)  Op zich een  happy life, maar ik werd er rusteloos van!  Altijd dat stemmetje in mijn achterhoofd van, als ik wat wil dan is het er nu de tijd voor.

De jaren van mijn 21e tot mijn 28e waren behoorlijk roerig geweest, Sytze en ik hadden nog maar een paar maandjes een relatie toen de liefde van mijn leven een ongeluk kreeg.  Hij viel 8 meter naar beneden en had alles gebroken wat maar stuk kon. Dat niet alleen, scans wezen uit dat hij ook een ernstig hersenletsel had  opgelopen.Als een donderslag bij heldere hemel word je hele wereld op zijn kop gezet. De grond zakt letterlijk onder je voeten vandaan. Zelfs nu,  na 10 jaar doet het nog pijn als je er aan denkt.

Roerige intense weken

Laat ik op dat moment net met mijn zusjes en moeder op vakantie zijn in Mallorca, we waren er net 1 dag toen mijn vader belde: “Sytze had een ongeluk han en t lieket net best”. Die woorden zal ik nooit meer vergeten. ’s Avonds zat ik in het vliegtuig terug naar huis, niet wetend of hij nog leefde….

Na roerige intense weken, waarvan hij er 4 in coma heeft gelegen, gloorde er hoop aan de horizon.  Hij bewoog zijn benen en begon te reageren op pijnprikkels. Zou het dat toch?! De artsen en verpleegkundigen durfden geen hoop te geven, het enige waar je op zo’n moment naar verlangt is een bevestiging van de artsen.  Die krijg je niet, wat ik ook begrijp maar verstand en gevoel zijn dan toch echt twee verschillende dingen.

Het mag oprecht een wonder heten dat hij voor 93% hersteld is! Na weken intensieve therapie, revalideren en een niet te stoppen doorzettingsvermogen is hij wie hij is. Mijn liefde, heit van onze kinderen en vriend van velen. Ik zeg bewust 93%, je wordt namelijk na zo’n gebeurtenis nooit meer helemaal de oude. Lichamelijk heeft hij er bizar weinig aan overgehouden, alleen zijn reuk is weg maar daar is mee te dealen. Na 3 jaar zijn alle pennen en overige constructies al verwijderd uit zijn rug.  Ook geestelijk is hij er weer bovenop gekomen, echter het korte termijn geheugen zal altijd een “dingetje” blijven.

Huisje – Boompje – Kindje

Nu we toch in zo’n korte tijd al zoveel hadden mee gemaakt konden we ook wel gaan samenwonen. In rap tempo gingen we bouwen aan de toekomst, letterlijk! Huis gesloopt om op het zelfde prachtige plekje een nieuwe weer op te bouwen.  Tussen het huis bouwen door werd Elise geboren, In 2010 werd er getrouwd en in augustus 2011 maakte Brent ons gezin compleet.

[metaslider id=3012]

Ja en toen zou je denken… Dat dacht ik dus ook rond mijn 30e.  Zoals in een eerdere blog al eens geschreven begon het hele FBRK. Avontuur met een houten bankje. En zie nu!  Iedere maand lanceren we nieuwe producten: Posters, armbanden en nu ook cadeau blikken voor o.a. de laatste schooldag. Het eerste jaar is voorbij gevlogen! Met vallen en opstaan, nieuwe mensen ontmoeten en van anderen helaas afscheid nemen.  Plannen maken voor het komende jaar en de hopelijk nog vele die mogen volgen.

En wie jarig is trakteert! Om al deze jubileums met jullie te vieren geven we maar liefst 4 fantastische cadeaus weg!  O.a. de bull, de super statement voor in ieders interieur, een poster uit de nature collectie. Een armband met tekst naar keuze en een online stylingsadvies voor jouw interieur!  Je kunt mee doen aan het FBRK. Prijzen carrousel door je hieronder in te schrijven.

Ik wens je heel veel succes en volgende week vrijdag maken we de prijswinnaars bekend!

Liefs Esther

[mc4wp_form id=”2803″]