Let op! Wegens vakantie is het momenteel niet mogelijk om een bestelling te plaatsen.

Fabryk_design_Verjaardag_Cadeaus_Geometrische_vormen_dieren_motorcrosser_Knol_Power_Enzo

Partymood!

Wat een feest gisteren, onze jongste Fabryker is 6 jaar geworden. Wat geef je een stoere vent op zijn verjaardag? Natuurlijk een hele hoop Knol Power, want zo’n outfit mocht niet meer ontbreken bij deze trouwe volger. Daarnaast kreeg hij een stoere motorcrosser met zijn naam erin. Aan zijn grote grijns te zien was hij hier behoorlijk tevreden mee! Hij is flink verwend en we hebben dan ook een hele leuke dag gehad. Bedankt voor jullie felicitaties, zo leuk!

#Chocolab

Naast de partymodus van gisteren heb ik deze week een hoop afspraken gehad, want we zijn druk bezig om allerlei nieuwe producten te ontwikkelen. Ook ben ik bezig met samenwerkingen, omdat ik geloof in samenwerken, vertrouwen op je intuïtie en de personen die op je pad komen. Dit brengt een prachtige co-creatie tot leven waarbij de 1 goed is met chocolade, de andere met Teff volkoren, een grafisch vormgever met prachtige ideeën en de mogelijkheden van Fabryk Design.

Over samenwerkingen gesproken, deze week heb ik een hele leuke brainstormsessie gehad over onze kids lijn! In mijn dromen, durven, wonen blog heb ik al meer verteld over de dromen die ik heb met Fabryk Design en hoe we stap voor stap uitbreiden. Op dit moment ben ik alle ideeën aan het uitwerken en gaan we daar verder over in gesprek, zodra dit gedeeld kan worden zal ik dat ook zeker doen! Een beetje kids inspiratie van een stoere jongens kamer, waarvoor wij maatwerk hebben geleverd.

Van idee tot eindresultaat, onze maatwerk projecten

In de werkplaats staan de mooiste projecten te wachten om uitgeleverd te worden en daarom deze week een terugblik naar projecten de reeds opgeleverd zijn. Het creëren van interieur items geeft zoveel energie en door de samenwerking met verschillende klanten kom je altijd weer tot een nieuw eindresultaat. Wat vinden jullie van dit project?

In opdracht voor deze klant maakten wij een maatwerk kapstok, FBRK. bank met 2 lades, geometrische fiets en 3 kubussen van stalen frames. De foto’s van het eindresultaat geven altijd weer een trots gevoel, wat is het gaaf geworden! In dit geval kregen wij de vraag om mee te denken over de inrichting van de hal in het nieuwe huis. De klant had zelf ook al veel inspiratie opgedaan, daar hebben we verder op geborduurd. We stemmen de wensen af en maken een voorstel o.b.v. een moodboard. Uiteindelijk komen daar items uit die wij gaan ontwerpen en in productie nemen.

Geometrische week!

Er zijn weer nieuwe geometrische dieren toegevoegd aan de webshop, hoe leuk is Muffin de hond en de schorpioen met lotusbloem. Onze geometrische dieren en vormen zijn favoriet in elk interieur, zo bracht ik deze week weer de bestellingen naar alle nieuwe eigenaren. Veel plezier ervan!

Ben je benieuwd voor wie wij een compleet interieuradvies mochten verzorgen met op maat gemaakte FBRK. meubels? Daarover volgt volgende week meer!

Geniet van jullie weekend!

Liefs, Esther