Weer verliefd op je huis make-over in Zoetermeer

Stefan en Lindie uit Zoetermeer zijn blij met hun grote woonkamer, maar tegelijkertijd is dat ook het probleem. Door hun uiteenlopende woonsmaken- zij houdt van kleur, hij van industrieel. Het lukt ze maar niet om er een gezellige ruimte van te maken. Hulp is onderweg! Styliste Eva gaat de uitdaging aan en toont lef met kleur!

“ROESTBRUIN, NEUTRALE TINTEN MAAR WEL MET VEEL WARMTE IN HET GEHEEL.”

Styliste Eva koos voor de olifant van Fabryk Design in de kleur wood. De geometrische vormen van Fabryk zijn een statement in je interieur! Onze producten worden ontworpen en gemaakt in onze eigen “Fabryk” en daarbij worden we geholpen door deelnemers van FBRK-Werkt! Hier werken mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

‘HET ROESTBRUINE KLEURVLAK BIJ DE EETHOEK IS EEN STATEMENT, MAAR GEEFT OOK EEN BEHAAGLIJK GEVOEL AAN DE RUIMTE.’

De lamp is geïnspireerd op het klassieke kroonluchter model, maar dan uitgevoerd in een hip jasje. Het bijzondere aan deze lamp is dat hij helemaal als een puzzel in elkaar past, er komt geen druppel lijm aan te pas.

De levertijd van deze lamp bedraagt 3-4 weken.

Afmetingen (LxB)
L: 68 x 40 cm
XL: 73 x 50 cm
XXL: 100 x 70 cm

Ook de slaapkamer is rustig gehouden, maar wel met mooie details! Kijk bijvoorbeeld naar de hanglamp, een soort gelijke lamp vind je bij ons in de DIY collectie

“DEZE HELE WEEK 15% KORTING OP DE OLIFANT VAN FABRYK DESIGN! GEBRUIK DE CODE: OLIFANT15”

Elegant Elephant!

De geometrische vormen en dieren zijn gemaakt van zwart of neutraal MDF en worden uit één stuk gefreesd. Dit is dan ook de kleur waar ze standaard in worden geleverd. Wil je graag een andere kleur? Kies die gerust uit en vink de door jouw gewenste optie aan. De afmeting van de Olifant is 93 cm hoog bij 67 cm breed.