Let op! Wegens vakantie is het momenteel niet mogelijk om een bestelling te plaatsen.

Voorstellen: fotografe Nicolien Sijtsema

Maak kennis met onze designers, fotografen en stylistes. Dit keer stellen wij graag Nicolien aan jullie voor. Als fotografe heeft ze zich gespecialiseerd in geboorte en natuurfotografie. Nicolien haar gave is het vastleggen van momenten die er toe doen.

“De randen van het leven fotograferen”, Geboorte en afscheid en alles wat er tussen zit….

Al ruim 8 jaar mag en kan ik op een bevlogen wijze fotograferen en mensen om mij heen foto’s geven die rakend en puur zijn en die hopelijk een bijdrage zullen leveren aan kostbare herinneringen.

Samen met mijn gezin woon ik in het Friese Nijelamer, een prachtige dorpje omgeven met een mooie natuur zoals de Rottige Meenthe en het Brandemeer. 

De natuur leerde mij het fotograferen

Juist deze natuur leerde mij het fotograferen. De natuur is dagelijks een inspiratie bron door haar eenvoud, haar pure zijn! Het allerliefste ga ik heel vroeg in de ochtend op pad met mijn camera, als iedereen nog slaapt maar juist de natuur ontwaakt. De stilte in de natuur geven mij de rust om goed te kijken en de juiste plaatjes te schieten. In de loop van de jaren ben ik veel te weten gekomen over de natuur en heb ontdekt wat juist mooie momenten zijn om te fotograferen . Natuurlijk moet je soms ook geluk hebben dat je iets bijzonders tegenkomt. Ik vind het heel gaaf om deze mooie natuurbeelden te laten zien op de sociale media. Juist om de mensen om mij heen deelgenoot te maken van al het moois wat de natuur ons te bieden heeft.

Ontroerende momenten vastleggen

Daarnaast heb ik een grote voorliefde voor het fotograferen van jonge ouders. Het is een groot voorrecht om wanneer er een kindje op komst is, die foto’s te mogen maken die er zo toe doen. De zwangerschap, de geboorte, en het eerste jaar in het leven van zo’n klein hummeltje. Het ontroert en verwondert, elke keer weer! Ook ben ik er op momenten dat er verdriet is, als er afscheid genomen moet worden en er een fotografe gewenst is. De afgelopen jaren zie ik steeds meer dat mensen ook momenten van afscheid vastgelegd willen hebben. Het maakt mij zo dankbaar dat het mij gegeven is om ook tijdens zulke moeilijke momenten te  kunnen fotograferen. Zowel bij geboorte als afscheid ben ik onzichtbaar en probeer ik alleen maar vast te leggen wat er zo toe doet….foto’s waarvan je hoopt dat ze gekoesterd zullen worden in ieders hart.

Samenwerken met Fabryk

Ik vind het een hele eer dat een prachtig bedrijf als Fabryk Design met mij wil samenwerken. Toen Esther en haar team mij benaderde maakte mijn hart een vreugde dansje, want hoe tof is het als je fotowerk in een muurcirkel  wordt verwerkt? En wie weet straks op heel veel plekken mag shinen?

Vanuit mijn hart hoop ik dat iedereen heel erg mag genieten van mijn beelden… want dan is de cirkel  letterlijk rond!

Lieve groet,

Nicolien Sijtsema

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.