Ontvang 10% korting op alle juf & meester cadeautjes uit onze giftshop!
Lees hier de actievoorwaarden.

De tijd is weer aangebroken. De tijd om na te denken over snoepgoed, cadeau’s, gedichten, creativiteit en originaliteit. En in deze periode is het al zo druk. De laatste dingen op het werk  moeten gedaan worden, op de scholen worden avonden georganiseerd waar je naar toe moet en vergeet het verenigingsleven niet. Het bekende kerstoernooi in voet-, volley- of handbal moet ook nog gespeeld worden. Hoe kom je deze drukke periode door?

Stress

Het is dan ook niet raar dat veel mensen rond deze tijd stress hebben. Het is druk, er moet van alles geregeld worden zoals een surprise met gedicht, het kerstdiner is dit jaar bij jou thuis en het uitzitten van oud en nieuw is bij de buren, maar met een Amerikaans buffet, waardoor je dus ook weer het nodige moet maken.

Rusthugggg.

Fabryk Design kan je een beetje helpen met ont stressen.  We hebben sinds kort vier super leuke geometrische dieren die prima op een  kinderkamer passen. De Brontosaurus is een leuk cadeau voor Sinterklaas of kerst, voor je neefje of zoon.  En wat dacht je van de muursticker “het Elfje.” Beschikbaar als behangsticker, maar ook op dibond, forex of re-booard. Een mooi cadeau voor je dochter of nichtje. Uiteraard heeft Fabryk Design ook cadeau’s voor volwassenen. Wat dacht je van de Diamant, niet duur en elke vrouw wil toch een diamant? De racefiets , voor de sportieve heren onder ons. Zowel in een staande als een hangende variant te krijgen. De Hommel, voor de natuurliefhebber en die voor de bij in de bres springt. En een groot variatie aan ronde muurposters. De Jungle poster met dieren geschikt voor kinderkamers en de Zwaan in het water staat prachtig in elke woonkamer.

En stress in de Fabryk?

Absoluut! Deze tijd van het jaar is de drukste tijd van het jaar. Wij willen dat iedereen op tijd zijn producten krijgt en dan is het hier af en toe wel even aanpoten. Uiteraard smikkelen we hier ook van de left overs van Sint Maarten en zijn de eerste pepernoten ook al gesignaleerd. En in verschillende ruimtes hebben ze de kerstzender al aan. Wham galmde al door de speakers met Last Christmas gevolgd door Chris Rea met Driving home for christmas……
Het duurt niet lang meer voor ik de eerste met de kerstballen al in zijn oren zie en een kerstslinger om zijn nek. Maar laat maar komen!