Ontvang een gratis mini hart t.w.v. €29,99 bij een bestelling vanaf €75,00!
Actievoorwaarden

Pip, de labradoodle van FBRK-Werkt!

Drie jaar geleden waren wij op zoek naar een lieve gezinshond, een maatje voor onze kinderen en natuurlijk ook voor ons zelf. Al snel kwamen we uit op een labradoodle, intelligent, betrouwbaar en hypoallergeen. Sinds dag een is ze niet meer weg te denken uit ons gezin en ons werk, wat een fijne hond is Pip!

Sinds twee jaar gaat Pip ook mee naar het werk, en gaande weg kwamen we erachter dat ze heel geschikt is als knuffelhond. Iedereen is dol op Pip, ’s ochtends begroet ze iedereen hartelijk aan de koffietafel. Ze legt haar kop op je schoot of je krijgt een vriendelijke duw tegen je arm.

Pip biedt ondersteuning op allerlei verschillende gebieden, hoewel ze niet specifiek is opgeleid tot hulphond biedt haar natuurlijke karakter voldoende ondersteuning. De zachte krullende vacht van de labradoodle voelt heerlijk zacht, Pip geniet er zichtbaar van als deelnemers met haar knuffelen. Ze biedt troost als dan nodig is, en daagt uit als daar behoefte aan is. 

Pip de labradoodle voelt wat je nodig hebt.

De labradoodle is een fantastische hond voor kinderen/volwassenen met een autistisch spectrum, ze helpt met communiceren en grenzen verleggen. Een hond heeft natuurlijk ook verzorging nodig, ze wordt op gezette tijden gevoerd en uitgelaten. Ritme, structuur en een dagelijkse wandeling zorgen hiervoor dat onze deelnemers gestimuleerd worden om in beweging te komen. Pip is heel intuïtief, binnen no-time zorgt ze ervoor dat nieuwe deelnemers zich op hun gemak voelen binnen de fabryk. Pip is namelijk altijd blij om je te zien en wil graag met je knuffelen. Labradoodles zijn echte pleasers en voelen als snel aan wat je iemand nodig heeft. De één wil graag lekker rustig met haar op de bank zitten en haar vacht kriebelen, de ander vindt het leuk om buiten balletjes met haar te gooien. Het bijzondere aan Pip is dat ze snel oogcontact met je zoekt, je kunt niet om haar heen!

Als ze klaar is met spelen dan zoekt ze uit zichzelf een rustig plekje om te slapen, het liefst doet ze dit met vier poten in de lucht of onder mijn bureau.

Nog belangrijk om te weten is dat Pip hypoallergeen is, dat betekend dat ze ook geschikt is voor mensen met een allergie. Door haar bijzondere vacht verhaart ze niet en door haar vacht goed te onderhouden en regelmatig te trimmen blijft ze schoon.

Wil je graag kennismaken met FBRK-Werkt! Of met Pip? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, je kunt ons bereiken op telefoonummer 085 864 0109 of via email info@fbrkwerkt.nl