Let op! Wegens enorme populariteit van onze acties kan de levertijd langer zijn dan normaal.

NIN-NIT

Al een tijdje was ik verliefd op de designs van NIN-NIT, de kleuren waar ze mee werken en grappige twist in hun designs. De hoogste tijd dus om eens contact te leggen met deze broer en zus die de gezichten zijn achter het merk NIN-NIT.

Opgegroeid tussen de duinen en het strand van Wijk aan Zee, deze twee buitenmensen proberen met hun designs buiten naar binnen te brengen door hun liefde voor de natuur te vertalen naar ware kunstwerken voor aan de muur, maar ook voor op de bank in de vorm van kussens.

We love it!

Iedere ontwerper kenmerkt zich vaak door zijn eigen stijl, bij NIN-NIT is dit heel duidelijk! You love it, or you hate it! In ons geval, we LOVE IT!  Ik hou van het bonte en extraverte in hun posters en wandcirkels. Nicky is de designer van dit stel, na het afronden van haar opleiding tot grafisch ontwerpster is ze als zelfstandige aan de slag gegaan. Humphrey is het creatieve brein en doet alles op het gebied van communicatie. Mensen echt blij maken met een stukje Dutch Design, daar worden wij ook blij van!

Nieuwschierig naar het assortiment?

Na een aantal telefoongesprekken en mailverkeer besloten we om het te doen, het assortiment past heel goed bij Fabryk Design en onze klanten. Onze geometrische vormen matchen perfect met de wandcirkels en posters, en natuurlijk bij de kussens.

Nieuwsgierig naar het assortiment? Neem snel een kijkje op deze pagina!