Let op! Wegens vakantie is het momenteel niet mogelijk om een bestelling te plaatsen.

Erwin stelt zich voor

Mijn naam is Erwin de Vries, 21 jaar jong en ik woon lekker dichtbij namelijk in Jubbega. Sinds 12 februari mag ik mezelf stageloper bij Fabryk Design noemen. De opleiding die ik volg is Interieur Design op het Friesland College in Leeuwarden. Hier zit ik in het 2e leerjaar en heb ik gekozen om stage te lopen bij Esther. Mijn stageperiode duurt 10 weken lang en eindigt op 27 april, dus heb ik genoeg tijd om te leren. Zelf ben ik vanaf minuut 1 al druk bezig met mijn opdrachten.

erwin-de-vries-esther-veenstra-fabryk-design-stage-stagiaire-stageloper-interieur-leeuwarden

Interieur Design

Mijn passie voor interieur zit in de familie. Mijn vader heeft een eigen interieur bedrijf en mijn moeder verandert het interieur thuis ook om de haverklap. Zelf ben ik vanaf kleins af aan altijd al bezig geweest met het tekenen van ‘droom’ huizen en hoe ik het interieur het beste kon indelen.

Opleidingen

Je zal wel denken hij is 21 jaar en zit nog in het 2e leerjaar hoe kan dat? Nou omdat ik hiervoor nog twee opleidingen heb gevolgd namelijk: Middenkader Engineering (Techniek) en Chef-kok. Ik wist totaal niet wat ik wou en ging om me heen kijken wat mijn vrienden gingen volgen. Nadat ik twee opleidingen heb ‘verprutst’ zit ik nu dus eindelijk op mijn plekje en ga ik met plezier naar school toe.

Mijn doel

Het zit en heeft altijd in mijn achterhoofd gezeten, namelijk om een eigen bedrijf te beginnen. Voordat ik dit door ga zetten wil ik hiervoor zoveel mogelijk informatie verzamelen en ervaring opdoen. Omdat Fabryk Design nog niet zolang bestaat kan ik meemaken hoe het is om een bedrijf door te ontwikkelen, wat er allemaal nodig is en waar je mee te maken krijgt.

Wat wil ik graag leren?

Het lijkt mij een leuke uitdaging om van niets iets te kunnen maken, wat ik hiermee bedoel te zeggen is dat ik het proces van A tot Z wil meemaken en kijken wat mijn kwaliteiten en valkuilen onderweg zijn, zodat ik weet waar werk aan de winkel is. Natuurlijk wil ik ook graag leren met welke programma’s ik bepaalde taken kan uitvoeren en hoe ik mijn design skills kan verbeteren. Al met al zit ik hier op een goed adres en ben ik benieuwd wat deze stagetijd mij brengt!