Let op! Wegens vakantie is het momenteel niet mogelijk om een bestelling te plaatsen.

Maak van je huis een heerlijk winters thuis!

Zodra de klok weer terug gaat naar de najaarsstand, is het voor mij de tijd om het huis te transformeren naar wintersfeer. Sfeermakers zoals kaarsen en plaids zijn niet de meest grote investeringen en zorgen direct voor sfeer een behaaglijk gevoel.

Mijn favoriete winkel voor lowbudget kaarsen en plaids is Xenos, fijn aan de Xenos vind ik dat ze een goede webshop hebben en je bestelde artikelen heb je snel in huis. Ik bestelde deze goud en okerkleurige kaarsen een oker/goudkleurig plaid. Ook deze zwarte velvet kerstster kon ik niet laten liggen! 

Nieuwste woontrends in een uniek design van Fabryk Design

Dit jaar hebben we een hele fijne winter/kerst collectie gemaakt, waar we uiteraard heel trots op zijn! We hebben gekeken naar de trends van dit moment en hoe we deze kunnen vertalen naar een tijdloos design waar Fabryk Design bekend om staat.

FBRK. Kerst inspiratie voor een stylish interieur

Mijn favoriet is o.a de geometrische kerstster. Deze simplistische design heeft twee losse onderdelen die je eenvoudig in elkaar schuift. Hierdoor ontstaat een 3D design van een prachtige ster. De geometrische vorm is kenmerkend voor Fabryk Design en na de feestdagen schuif je hem weer makkelijk uit elkaar en kun je hem plat opbergen. Je kunt hem staand neerzetten maar ophangen kan natuurlijk ook! 

Een prachtig alternatief voor je kerstboom of als aanvulling

Een echte kerst bestseller is onze houten kerstboom. Heb je kleine kinderen of een kat die elk jaar weer alle ballen uit de boom springt? Dan is dit een mooi alternatief voor de “echte” kerstboom. Het is natuurlijk ook een mooie aanvulling! Ook bij bedrijven is het een ware hit!

Houten kerstdecoratie voor jouw huis

De kerstengel is niet alleen een eyecatcher voor de feestdagen maar staat ook symbool voor liefde en verzoening. In deze gekke corona tijden straalt de engel rust en positieve energie uit. Iets wat we allemaal wel kunnen gebruiken.

Deze engel kan daarom het hele jaar je woning versieren. Ze is er in twee maten, ook als tafelvariant met een houdertje zodat ze blijft staan. Erg leuk om te geven, maar net zo leuk om te krijgen!

Houten kerstversiering voor naast de kerstboom

Het rendier is ook een nieuw item dit jaar in de collectie van Fabryk. Hij lijkt zo uit de muur te springen! De leuke kerstballen aan het gewei maken dit design speels en echt kerstproof. Ook is deze leukerd verkrijgbaar in een maatje kleiner en wordt geleverd met een standaard zodat hij ook kan staan op de tafel of in je pronkkast.

Ook Boris hoort thuis in deze tijd van het jaar

Boris is onze eyecatcher voor aan de muur, het leuke is dat deze Schotse hooglander terug te vinden is op de heide van Oldeberkoop. Hij loopt daar samen met zijn familie in het wild en is echt een uithangbord geworden van Fabryk Design. Boris is verkrijgbaar op hout, maar ook als canvas voor aan de muur.

Een leuke tip met Boris op hout is dat je er eenvoudig een lichtsnoer doorheen rijgt, zo krijgt hij meteen een fijne kerstsfeer! De schotse hooglander op hout wordt geleverd met bevestigingsmateriaal maar zonder verlichting. 

Aftellen tot kerst 2020!

Kan jij ook niet wachten totdat het weer kerst is en je de kerstboom in huis kan halen? Laat je inspireren door de nieuwste kerst decoratie op onze website.

Een aantal favorieten van onze deelnemers van FBRK. Werkt!