FBRK. & bekende Lifestyle blogger

De week van het schakelen en schipperen tussen Fabryk Design en de kids, met een hoop leuke projecten en nieuws maar ook de kinderfrustraties. Laten we beginnen met een toffe samenwerking, Lifestyle Blogger Yvonne Kwakkel heeft namelijk een super gave blog geschreven over onze geometrische bull, de eyecatcher van Fabryk Design! Ze postte deze o.a. op Instagram en de reacties hierop zijn zo gaaf om te lezen! Benieuwd naar de blog die zij schreef? Je leest hem hier!

Hoe overleef ik zes weken zomervakantie?

Vorige week vrijdag bakte ik 25 pannenkoeken als afsluiter voor de laatste schooldag. Uitgelaten nam ik twee schoolkids mee naar huis, tassen vol met knutselwerkjes, etuis vol met pennen en de fruittassen die zes weken werkloos aan de kapstok zullen hangen. Het eerste weekend ging nog, chillen, vriendinnetje die blijft logeren en een gezellig feestje op zondag verhoogt de vakantiesfeer.

“Ik heb hier ook niks te doen!”

Op maandag ochtend begint het al, Mam? Wat gaan we doen? Mama moet nog even werken jongens, jullie moeten je even zelf vermaken. Na nog geen kwartier komt mijn oudste dochter mijn kantoortje binnen stappen, ik verveel me dood…. Ik heb hier ook niks te doen!!  Aarrrggh….. toe even, je hebt genoeg te doen! Zoek een vriendinnetje op, ga een rondje wandelen met Pip… Nee, dat vind ik allemaal niks aan. Verveeld ploft ze weer op de bank met de Ipad. Stuk TV, Enzo Knol en een heel arsenaal aan paarden Youtubers komen voorbij. Laat maar even gaan, vervelen schijnt ook goed te zijn voor pre-pubers. Ze heeft een druk schooljaar gehad waarin ze er behoorlijk aan moest trekken, ze heeft groep 4 overgeslagen en gaat nu alweer door naar groep 6.  Maar ook nu is het na een uurtje bingo: Mam, moet je nog naar de action? Nee eigenlijk niet, hoezo?

Stampvoeten, deuren slaan en scheldkanonnades

Nou ik MOET dit en ik MOET dat, en JIJ wilt ook helemaal niks! Geïrriteerd door de toon die ze tegen me aanslaat roep ik dat ze uit mijn zicht moet verdwijnen. Mama is aan het werk.. Na een hoop gestampvoet, slaan met deuren en een scheldkanonnade keert de rust weer enigszins terug. Tijdens het avondeten hebben we eerst maar eens een stevig gesprek gevoerd over het leed dat zomervakantie heet, want als dit zo doorgaat kunnen ze mama over zes weken afvoeren.  Af en toe een dagje uitbesteden aan de pake’s en beppe’s leek ons allemaal een goed plan, dat alleen al geeft een hoop rust 😉

Veel vanuit huis werken is ideaal als je nog jonge kinderen hebt, maar voor de kinderen ben ik gewoon mama, ook tijdens werkuren en de zomervakantie. Ik ben de hele dag aan het schakelen en schipperen tussen Fabryk en de kids. Vriendjes en vriendinnetjes over de vloer, logeerpartijtjes, tussen het tosti’s bakken door een bestelling inpakken en ‘s avonds als de rust in de tent is wedergekeerd duik ik weer achter mijn pc. Elise heeft inmiddels het plan gevat om ook wat geld te gaan verdienen. Samen pakken we nu de bestellingen in en helpt ze me zo af en toe mee. Zo is het is voor ons allemaal een stuk gezelliger!

Leuk nieuws alarm!

We lanceerden een nieuwe geometrische vorm namelijk, de stoere motorcrosser. Deze is vanaf vandaag ook verkrijgbaar in de shop! De Kiwi bird die ik vorige week poste is inmiddels op weg naar het productie proces, dus ook hier kan ik binnenkort meer nieuws over melden!

Ook zijn er steeds meer retailers geïnteresseerd in onze producten, je vindt onze lampen binnenkort ook bij By Alberts in het mooie Workum. Greet geeft interieuradvies en heeft een prachtige lifestyle zaak. De mogelijkheden voor retailers zijn ook eindeloos bij FBRK. We hebben een mooie catalogus opgesteld, dus die is dan ook op te vragen voor ondernemers.

Ook Sytze heeft nog 1 week te gaan voordat de bouwvak begint. De meest grote projecten zoals maatwerk meubelen willen we allemaal de komende twee weken afronden. Binnenkort gaan we weer met een fotografe op pad om al deze “one of a kind” meubelen vast te leggen. Dit zullen we dan ook allemaal met jullie gaan delen!

Heb een fijn weekend en geniet ook een beetje van de zomervakantie 😉

Liefs, Esther