Let op! Wegens vakantie is het momenteel niet mogelijk om een bestelling te plaatsen.

Lente bij Fabryk!

Ineens is het lente, vogels zijn druk met nestjes en vliegen af en aan. Je merkt het ook in de shop, het is een stuk rustiger dan op een regenachtige dag.  Logisch ook, met deze cadeautjes van de natuur ben je veel liever buiten! Het gezegde is niet voor niks; Vrouwen bloot, handel dood. De enigen die druk zijn met nestelen zijn de vogels in de tuin.

er nestelt een merel in de haag recht voor mijn kantoor

Het geeft mij ook even tijd om weer op adem te komen en onze vervolgstappen uit te werken. Zoals jullie gelezen hebben in een eerder blog hebben we samen met Nadine de Ruiter prachtige foto’s gemaakt bij Felida, de tijgeropvang in Nijeberkoop. De eerste sample’s zijn inmiddels binnen en het resultaat is prachtig. Binnen nu en een aantal weken hopen we de hele collectie te kunnen presenteren!  Op o.a ansichtkaartjes, posters en nog veel meer!

Naast de tijgers hebben we ook geshoot in de stijl van de Peaky Blinders, mijn absolute lievelingsserie op Netflix. Wie het niet kent, een echte must see! ( Voor de vrouwelijke lezers: Alleen Tommy Shelby is de moeite alleen al meer dan waard! )  Deze foto’s worden nu ge-finetuned en krijgen dan ook plek binnen FBRK.

Een nieuw design zag het levenslicht!

Er is een nieuw  geometrisch ontwerp gelanceerd, de Stern. Een prachtige zeevogel die snelheid en kracht uitstraalt. Het is een waardevolle toevoeging aan onze groeiende collectie geometrische vormen.  Daarnaast is er een serie posters met vintage sfeer en uitstraling. Onze ideeën lijstjes zijn nog lang niet klaar, er komt dus nog meer leuks aan!

 

De stern, de parel van FBRK!

Wat ik dan allemaal aan het doen ben tijdens de extra uurtjes?

Afgelopen dinsdagmiddag belde Nadine,  de bloesembomen staan in bloei!! Wil jij proefkonijn zijn?  Uh nu? Nu meteen?  Ja! Oke, een snelle make-up check en op naar de bloesembomen!  Zo heerlijk dat er nu ook even tijd is voor dit soort spontane acties!

Als een stip tussen de bloesems!

Run baby run!

’S Avonds met mijn jongste zus afgesproken om te gaan hardlopen, na een perfect rondje besloten we om er nog een wandelingetje  achteraan te plakken. Ergens ging het mis, afslag gemist denk ik. Na 16 kilometer en twee uur later waren we weer bij de auto. De spierpijn voel ik nu nog.

and off we gooo!

 

Op woensdagmiddag  besloot ik dat plantjes ging halen voor de moestuin. Als iets ontspannend voor mij werkt dan is het prutsen in de tuin. Ik doe meestal maar wat,  ieder jaar veranderd er wel wat, of komt er wat bij. Zo heeft Sytze voor mij een hele grote moestuinbak op stelten gemaakt. Zo hoef ik niet continue bij de grond te werken. Zo fijn!

 

Dat is pech, auto weg…

Die zelfde middag reed ik mijn auto aan gort,  gelukkig hadden wij en ook de tegemoetkomende bestuurder alleen flinke blikschade.  De schrik zat er goed in, en nu alles weer wat bezonken is, benik blij dat we kunnen zeggen dat het alleen blikschade betrof.  Het was wat je noemt een echt ongeluk, zowel de andere bestuurder als ik hadden elkaar niet opgemerkt en toen was boem ho.

 

En zo is het voor je het weet alweer vrijdag,  Het was ondanks het auto ongeluk een fijne week, we hebben lekker kunnen werken en ook genoten van de zon!

Zelfs pip zoekt verkoeling op kantoor 😉   hondenleven hoor!

 

Geniet van jullie weekend!

X Esther