Let op! Wegens vakantie is het momenteel niet mogelijk om een bestelling te plaatsen.

Herkennen jullie dat? Dan ineens is het weer januari en val je in een diep zwart gat ? De oh zo drukke decembermaand ligt ineens achter je. Het kerstdiner nog nauwelijks verwerkt en de laatste restanten oliebollen liggen te verdrogen op het aanrecht.

De foute kerstruien, glitterjurken en pumps kunnen de kast weer in. Voor je ligt een natte grijze maand januari. De goede voornemens die je nog vol overtuigen op 31 december deelde met je familie en vrienden dreigen op 3 januari al te mislukken.

Maarrrr er is hoop!!!

De kerstkaarten gaan in een schoenendoos, de kerstversiering weer naar de zolder. En ach, als je dan toch begonnen bent met opruimen kun je ook net zo goed meteen eens flink schoonmaken! Een lekkere frisse start van het nieuwe jaar met een schoon huis. De ramen gelapt en de bedden verschoont. Ik kan er altijd zo van genieten als het lekker schoon is en flink naar citroentjes ruikt ? De kerstmeuk eruit en een mooie bos bloemen op tafel.  En dan, waar eens je kerstboom stond, heb je nu ineens ruimte! De vensterbanken zijn leeg, en ook je wanden kunnen wel wat voorjaarsfeer gebruiken. Tadaaaa en daar was FBRK DSGN.

Speciaal voor jou zetten we onze toppers op een rijtje, gegarandeerd direct sfeer in je huis! De hele maand januari hebben we een spetterende actie 15% korting op al je aankopen en vanaf 60 euro gratis verzenden! Als dat geen fijne start is van 2020!

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Kun je nu niet kiezen tussen al onze geometrische designs? Kijk dan ook eens op onze pinterest pagina. Daar hebben we heel veel sfeerplaatjes voor je verzameld!

Wil je graag advies? Je mag ons altijd een foto sturen zodat wij met je mee kunnen kijken en jou kunnen helpen met het maken van een keuze!

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Langskomen mag natuurlijk ook, we zijn er iedere werkdag van 9.00 tot 17.00 uur. We hebben niet een winkel, maar genoeg om te laten zien en je krijgt meteen een kijkje achter de schermen!

En een schrale troost, voor je het weet is de maand januari weer voorbij en gaan we richting voorjaar!