We are created to DESIGN • Fabryk Design

Bel ons: 085 – 864 0109

Fabryk design

Kerstcollectie 2020

Breng sfeer in je interieur tijdens de feestdagen met deze unieke Kerstcollectie van FBRK.

Unieke handgemaakte items speciaal voor jouw interieur.

Breng een warme sfeer in je interieur tijdens de feestdagen met de unieke Kerstcollectie van FBRK.

 

Vorig jaar was onze geometrische Kerstboom een echte topper. Dit jaar hebben wij nieuwe ontwerpen aan onze Kerstcollectie toegevoegd en een aantal mini’s. Alle geometrische Kerst vormen zijn te krijgen in de kleuren black en wood en zijn 12 mm dik. De mini’s en de 3D Kerstster zijn 9 mm dik. Ook hebben wij een dichte vorm in de collectie, het Kerst spar setje. Dit schattige setje bomen heeft een smalle speelse vorm.

In samenwerking met Nathalie Verboom hebben wij prachtige Kerst en winter kaarten gemaakt. Heel leuk om te sturen naar vrienden en familie, maar ook mooi om als interieurkaart een plaatsje in je huis te geven!

Voor tijdens het feestmaal of een gezellige kerstborrel hebben wij tapasplanken met leuke feestelijke ontwerpen gemaakt die er op worden gelaserd.

 

FBRK. Kerst collectie

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Ontvang € 10,- korting!

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang korting op jouw eerste bestelling. Dan houden wij je op de hoogte van alle leuke nieuwtjes!

Je bent succesvol ingeschreven! Gebruik welkom10fbrk voor jouw korting.