Ontvang 10% korting op alle juf & meester cadeautjes uit onze giftshop!
Lees hier de actievoorwaarden.

Upgrade je woning met de laatste interieurtrends – Fabryk design

Is jouw interieur zwaar toe aan een make-over of boost? Dan zal ik zeker even verder lezen als ik jou was. Er komt eens in de zoveel tijd een moment dat je even helemaal uitgekeken bent op bepaalde items in je interieur. Dan is het tijd voor verandering! Alleen hoe pak je een make-over aan en wat zijn de laatste trends? In deze blog word je even kort bijgepraat over hoe jij jouw interieur een boost kunt geven met de laatste interieurtrends.

Dé kleur van 2019

Zoals wellicht bij je bekend is brengt Flexa ieder jaar weer dé kleur van het jaar uit. Dé kleur van 2019 is ‘Spiced Honey’. Een amberkleurige tint met een warme uitstraling. Deze kleur geeft je interieur een hele sfeervolle look! Je ziet ‘Spiced Honey’ massaal terugkomen in verschillende interieurs en de kleur is ook nog eens makkelijk te combineren.

Ronde vormen in je woning

Mocht je een vrij modern interieur hebben met strakke lijnen, dan kun je jouw interieur opfrissen door ronde vormen toe te voegen. Zo heb je meteen een win-win situatie, want ronde vormen in je woning zijn een enorme trend. Het geeft je interieur een speelser effect, denk bijvoorbeeld aan een mooie muursticker, ronde spiegel aan de wand of een ronde poef bij de bank!

Raam- en muurdecoratie

De laatste jaren wordt raamdecoratie niet alleen meer voor praktische doeleinden ingezet, maar zijn de looks bepalend geworden voor de uitstraling van je interieur. Van een mooi velours gordijn tot aan shutters, elke raamdecoratie heeft een belangrijke toevoeging aan jouw interieur. Een trend in raamdecoratieland zijn houten jaloezieën!

Niet alleen raamdecoratie speelt tegenwoordig een grote rol in je interieur, ook zie je heel veel muurbekleding. Muurbekleding zijn schilderijen of kleden die je hele muur bedekken. Hier kun je helemaal je creativiteit in kwijt en losgaan met diverse patronen en kleuren. Mocht je meer houden van effen kleuren op je muur, dan kun je de muur natuurlijk opvrolijken met decoratie zoals geometrische vormen en dieren! Een mooie Bull of Kolibri van Fabryk design zal zeker niet misstaan op een effen muur. Zo heb je gelijk een eyecatcher te pakken! Laat je alvast inspireren door onderstaande foto’s.

https://www.instagram.com/p/By-MXJLIY8L/

Groen in je interieur

Wat je ook veel ziet is groen in je interieur! Is het niet in de vorm van een likje verf dan zijn het wel planten die je continu terug ziet komen. Bekende kamerplanten zijn de ‘monstera deliciosa’ en de bananenplant. Zet deze planten bijvoorbeeld in de hoek van de woonkamer en de ruimte wordt direct opgefleurd! Mocht het onderhouden van planten niet helemaal je ding zijn, verwerk groen dan in je woonaccessoires of verf één muur in de ruimte in een groentint.

Welke trend is jouw favoriet?