Let op! Wegens vakantie is het momenteel niet mogelijk om een bestelling te plaatsen.

Kleuradvies:

Kleur is de grote sfeermaker van het interieur en heel bepalend. Je kan je kamer er optisch mee vergroten of zorgen voor een intiemere sfeer. Ga voor kleuren waar jij je goed bij voelt.

Houd je de basis rustig dan kun je eventueel uitpakken met opvallende accessoires. Kies je voor een mix aan kleuren dan is het belangrijk dat deze goed bij elkaar passen. Ga voor ton sur ton tinten. Kleuren in dezelfde kleursoort.

Verander je graag in huis? Pas dan bijvoorbeeld de kleuren aan het seizoen aan. Kom je er niet uit? Er zijn verschillende apps om een kleurenpalet samen te stellen.

Inrichting

Bepaal je stijl en ga daar van uit met aanschaf van nieuwe meubels en accessoires. Weet je niet goed wat je wilt qua stijl? Maak dan bijvoorbeeld een moodboard op Pinterest. Natuurlijk kun je de verschillende stijlen ook heel goed mixen!

Schuif meubels niet helemaal tegen een muur. Zet ze een paar centimeter van de muur af. Dit doet al heel veel voor de ruimte. Varieer en mix met hoogtes in huis.

Accessoires

Groeperen kun je leren! Zet verschillende accessoires bij elkaar. Kies voor accessoires die gemaakt zijn van verschillende materialen en ga voor kleuren die bij elkaar passen om eenheid te creëren. Style een gezellig hoekje met verschillende materialen en hoogtes. Een tak of bloem in een vaas bijvoorbeeld doet al heel wat voor de hoogte en kun je makkelijk afwisselen. Zet een pot op een stoere kist of in een mooie mand. Zorg voor eenheid en voorkom dat je al je accessoires in de hele woonkamer verspreid. Kies voor een mooie eyecatcher aan je muur.

Maak je inrichting persoonlijk! Een interieur is een plek waarin geleefd wordt: waar je tot rust komt, gezellige momenten hebt met familie en vrienden en waar je je thuis voelt.

Binnenkort hebben we elke maand een binnenkijker online staan, dus volop inspiratie op te doen!

Welke interieurtip zou jij geven?

Think outside de box!

-X-Patricia-X-

 

Lees ook Binnen kijken bij Milou
Lees ook Interieurtrends 2019