Let op! Wegens vakantie is het momenteel niet mogelijk om een bestelling te plaatsen.

Onze nieuwste aanwinst: FBRK. Interieurdesigner!

Lisa-brandsma-dromhus-fabryk-design-interieur-design-maatwerk-inrichting-woonstijlenLaat ik maar meteen met de spreekwoordelijke deur in huis vallen, mijn naam is Lisa Brandsma, 24 jaar jong en ik woon in hartje Leeuwarden. En hooray, ik mag me de nieuwe interieurdesigner van Fabryk Design noemen. Ik mag me sinds september aansluiten bij het team van Fabryk Design waar ik onwijs trots op ben. Want, er is toch niets mooiers dan een passie met meerdere mensen te delen en krachten te bundelen?

Een interieur junkie in de dop

Mijn passie voor interieur is er al zolang ik me kan herinneren. Vroeger pakte ik mijn stiften en tekende ik het huis van mijn ouders na waar ik dan een indeling voor maakte. Je kan dus wel stellen dat het er al vroeg in zat. Na mijn middelbare school was een keuze voor een vervolgopleiding dan ook niet zo lastig. Ik ging de opleiding Interieur & Design volgen. Een plek waar ik me als een vis in het water voelde. ”Dit is het,” dacht ik, “dit wil ik mijn leven lang gaan doen”. Naast mijn samenwerking met Fabryk Design heb ik een eigen bedrijf het Drömhus, dat is goed te combineren. Ik heb een voorliefde voor het Scandinavisch design, iets wat je altijd terug zal zien in mijn ontwerpen met daar aan een creatieve- en persoonlijke touch. Ik ben gek op persoonlijke interieurs met karakter.

Eigenheid, precies te werk, vernieuwend en een persoonlijke touch

Iets dat mij onwijs aanspreekt aan Fabryk Design, is dat het zo kenmerkend en dus ijzersterk is. Ik wist dan ook meteen zeker dat ik de samenwerking aan wilde gaan en onze krachten wilde bundelen. Esther en ik liggen op een lijn. Beide hart voor de zaak, er 100% in geloven en vooral ook voor gaan. Dit is denk ik ook wat ons zo sterk maakt. Wij gaan niet voor goed, wij gaan voor het beste en dat alles waarbij ook kwaliteit hoog in het vaandel staat. Wij gaan voor eigen en niet voor dertien in een dozijn. Mocht je iets op maat willen? Laat het ons weten, want maatwerk is geen probleem. Geen vraag is te gek en bijna niets is onmogelijk. Wij gaan niets uit de weg en houden juist van out of the box denken. De Scandinavische stijl waar ik gek op ben, in combinatie met de stoere industriële meubels van Fabryk Design matchen erg goed. Zowel in minimalistisch-, landelijke- als stoere industriële interieurs. Goede combinatie toch?

Lisa-brandsma-dromhus-fabryk-design-interieur-design-maatwerk-inrichting-woonstijlen

Wat ga ik precies doen als interieurontwerper van Fabryk Design?

Ik ga zorgen dat ik de wensen van de klant zo goed mogelijk ga vertalen in een interieurontwerp. Dit kan ik doen doormiddel van een 2D tekening, of een 3D tekening. De 3D-ontwerpen maak ik altijd in sketchup die een duidelijk beeld geven van een gestylde woning. Zo kun je dus al door je nieuwe woning ‘’lopen’’ terwijl het nog niet is uitgevoerd. Een beter beeld kun je niet krijgen! Ik heb de eerste ontwerpen al mogen maken, zo tof om te doen!

interieur-ontwerp-3d-inrichtingsplan

Ik hoop nog heel veel mensen blij te mogen maken met een prachtig ontwerp. Nieuwsgierig geworden? Laat het ons weten, we helpen je graag!

Liefs,

Lisa