Let op website is onder constructie! Het is momenteel niet mogelijk om een bestelling te plaatsen.  Er volgt snel een UPDATE

 

Lees meer informatie over onze producten

Geometrische wanddecoratie

Het merendeel van onze collectie is te verkrijgen in meerdere maten waardoor er altijd wel één passend is voor elke muur. De vormen zijn gemaakt van D&D zwart of neutraal MDF en worden uit één stuk gefreesd met een standaard dikte van 9 mm. Alleen de open wereldkaart heeft een dikte van 18 mm en de dichte wereldkaart 12 mm. Wij hebben 3 waxkleuren in ons

Onze geometrische vormen zijn altijd te herkennen aan het leertje met ons logo erop.

Je kan de geometrische vormen ophangen aan een schroefje of spijkertje aan de muur en eventueel aan het ophanghaakje die aan sommige vormen zit.

De Dichte Wereldkaart bestaat uit twee delen en hierbij leveren wij standaard gratis ophangplaten.

 

Wax kleuren

Onze geometrische vormen zijn verkrijgbaar in 5 kleuren. In ons assortiment hebben wij 3 wax kleuren. Als je kiest voor één van de waxkleuren, dan wordt deze op een vorm van D&D zwart MDF aangebracht. Als je voor de kleur Wood kiest, dan is deze van neutraal MDF gemaakt.

De kleuren van onze geometrische dieren en vormen op deze website kunnen afwijken van de daadwerkelijke productkleur. Dit heeft te maken met hoe de kleuren op je computer zijn ingesteld, maar ook het type beeldscherm heeft invloed op hoe je kleuren ziet. Ook moet er rekening gehouden worden dat de kleuren op een zwarte ondergrond worden aangebracht.

Onze designs in de webshop

Hand gemaakt