Let op! Wegens vakantie is het momenteel niet mogelijk om een bestelling te plaatsen.

Hoe zien de waxkleuren eruit?

Al sinds het begin van Fabryk Design werken wij met de decowax kleuren van Lacq. Deze Decowax zorgt voor een beschermende laag op een houten oppervlakte. De decowax wordt op een ambachtelijke wijze gemaakt wat prima aansluit op de producten van Fabryk. De geometrische vormen en dieren worden bewerkt met deze wax. Fabryk maakt inmiddels gebruik van 9 kleuren van de decowax. Het mooie van deze wax is, dat deze oneffenheden in het oppervlak opvult, waardoor het een mooi egaal uiterlijk krijgt.

Decowax, waarvoor gebruik je het?

Lacq Decowax is een wax waarmee houten oppervlaktes onderhouden kunnen worden. Lacq Decowax geeft het oppervlak een beschermende laag en vult kleine oneffenheden op. Dit maakt de was uitermate geschikt voor behandeling van houten meubelen, vloeren of als beschermende toplaag op een poreuze verf. Bij Fabryk Design gebruiken wij de Decowax ook voor de meubelen. We hoeven het hout niet voor te behandelen. Is het hout en de nerf wat ruwer dan hecht de wax zelfs mooier. Het mooie van Decowax is dat een verschil in laaghoogte weg te poetsen is. Je kunt gemakkelijk beschadigingen, kringen van glazen of krassen van sleutels wegwerken.   

Een Copper Metallic kleurige kolibrie aan een paarse wand.

Decowax heeft prachtige kleuren, maar omdat onze ogen gevoelig zijn voor licht lijken kleuren nog wel eens anders dan dat je eerst gedacht had. De kleur Antique Pink lijkt anders wanneer de zon ondergaat in vergelijking met volle zon, dit heeft te maken met de lichtinval.
Ook heeft de achtergrond en de omgeving ermee te maken hoe een kleur eruit ziet. Wanneer je een Copper Metallic kleurige kolibrie aan een paarse wand hangt zal hij anders van kleur lijken dan wanneer je hem op een witte wand hangt. 

Schroom niet om te bellen of te mailen!

Het komt soms voor dat de kleur afwijkt van een foto op onze site. Dit heeft bijvoorbeeld te maken met lichtinval of achtergrondkleur. Hierdoor kan het voorkomen dat kleuren van het product afwijken met kleuren die staan op de site. Wij proberen de kleuren zo goed mogelijk weer te geven. Heb je vragen over de kleuren? Schroom dan niet om te bellen. De collega’s, die heel veel met de kleuren van Decowax werken, kunnen je alles over de kleuren vertellen en je informeren over het gebruik van de achtergrond en het licht. Mocht je het nog steeds lastig vinden om de juiste kleur te bepalen? Dan helpen wij je graag. Stuur ons een foto van jouw interieur en wij denken graag met je mee.