Let op! Wegens vakantie is het momenteel niet mogelijk om een bestelling te plaatsen.

Het Vrouw avontuur is achter de rug…

Een strakke planning, veel regelwerk, braindumps, avonden heel lang door werken, stands op bouwen, slepen en sjouwen, nog meer regelen, uit eten en wijntjes drinken aan de keukentafel bij Jan en Geeske. Het harde werken combineren met de goede zorgen van onze fanatische gastvrouw en heer, Jan en Geeske. ’s Ochtends vroeg opstaan (of poging tot), hard werken en 4 nachten en 5 dagen op elkaar aangewezen.

Wat hebben we (Greet en ik) van de eerste tot de laatste minuut genoten van dit evenement!

Bijzonder hoe een samenwerking kan ontstaan. Twee vrouwen die elkaar alleen zakelijk kennen en elkaar een paar keer gesproken hebben, zetten met zijn tweeën binnen 3 weken een project op poten. De een is goed met verf en behang, de ander met haar geometrische dieren en meubels. De combi maakt dat we met elkaar 4 fantastische showkamers realiseerden. Korte lijnen en een Friese nuchterheid, niet lullen maar poetsen! Jij doet dit? Ik doe dat, check weer een punt afgevinkt. Natuurlijk hebben we hulp gehad van enthousiaste leveranciers, familie en vrienden.

Ook onze families mochten er weer aan geloven!

Zo stonden de bedjes van Van Soethout (Linda) te shinen in onze kinderkamer, liepen we in strak gestreken blouses met onze slogan en website’s bedrukt door Kreatyf & Zo ( Milou en Wendy)  en gaf WonenbyEs ( Esther Kuipers) workshops in onze Boho stand. De urban Jungle kas werd in het groen gestoken door Tuindorado en de wanden werden voorzien van prachtig behang van RebelWalls. Alles maar dan ook alles viel op het moment suprême op zijn plaats. Zonder de hulp van Erwin, Lars, Sytze, Simon en onze jongste hulp Brent was dit niet gelukt. Zo stonden familie en vrienden klaar om ons kroost op te vangen, gezamenlijk hebben we er toch 5 die een onderkomen nodig hadden. Het is wat met die ambitieuze  moeders!

Het heerlijke tuinhuis op steenworp afstand waar we gebruik van mochten maken was  een perfect onderkomen en rustpunt. Met volle focus op de beursdagen zonder afleiding van buitenaf. Met een drukbezochte vrijdagavond moest er zaterdagochtend al aangevuld worden en nog twee volle verkoopdagen voor de boeg waren we al grotendeels door onze voorraad heen.  Zere voeten, lamme benen, knallende hoofdpijn, het mocht de pret niet drukken. Wat geeft het een kick als mensen enthousiast worden van je producten!

Wij kijken terug op een succesvolle beurs met overweldigende reacties.

Wij hebben al plannen gesmeed voor een volgend event, dit smaakt naar meer!

Een heel fijn weekend, geniet ervan!

X Esther