Let op! Wegens enorme populariteit van onze acties kan de levertijd langer zijn dan normaal.

Fabryk Design

Maak kennis met het team

Hello there!

Fabryk Design ontwerpt, produceert en verkoopt de mooiste wand-en woondecoraties voor het interieur. Dit doen we niet alleen, maar samen met onze deelnemers van FBRK-Werkt! Sociaal en duurzaam ondernemen is onze belangrijkste pijler. Zo zorgen we er met elkaar voor dat de wereld een stukje mooier wordt. Wij verkopen onze producten particulier maar ook via te gekke interieurwinkels in binnen en buitenland. Zo vind je door heel Europa de mooiste masterpieces voor jouw interieur, en ook nog eens duurzaam gemaakt! Wil je meer weten over onze missie? En waarom we sociaal ondernemen zo belangrijk vinden? Lees dan hier verder…

Esther

Waar ooit haar takenpakket bestond uit alles zelf uitvoeren van A tot en met Z, richt Esther zich nu meer en meer op de ontwikkelingen van haar bedrijven. Esther is de motivator en luistert goed naar de signalen in de markt. In de schaarse uurtjes die overblijven kun je haar nog wel eens in de werkplaats tegenkomen, waar ze aan het “prutsen” is met nieuwe ideeën.

Sytze

De werkplaats en de CNC machine, dat is Sytze zijn domein. Alle artikelen die gefreesd worden komen door Sytze zijn handen. Een paar dagen per week richt Sytze zich op de begeleiding van deelnemers van FBRK-Werkt. Samen zorgen ze ervoor dat de fabryk blijft draaien en natuurlijk een hoop lol hebben.

Hester

Hester draait haar hand niet om voor een aanpassing op de website, of het toevoegen van nieuwe producten. Ook zorgt ze ervoor dat alles wat met print te maken heeft geregeld is. Hester kan inmiddels ook de nodige machines zowel voor als achter de schermen bedienen. Al het laserwerk neemt ze voor haar rekening en ook het klaar maken van freesbestanden hoort bij haar takenpakket. En af en toe, als er tijd over is verrast ze ons met een fantastisch ontwerp! Daarnaast is ze samen met Patricia verantwoordelijk voor de marketing.

Patricia

Patricia is onze spin in het web, naast haar administratieve werkzaamheden en klantenservice is ze ook aanjager van onze talloze projecten. Patricia is wat ze zelf noemt een “pietje precies” en houdt het liefst al haar werkzaamheden dicht bij zichzelf. De contacten met retailers in binnen en buitenland, influencers en designers maakt Patricia tot een echte allrounder binnen Fabryk Design. Verder begeleidt ze de studenten en is ze samen met Hester verantwoordelijk voor de marketing.

Mhairu

Mhairu is onze regeltante en zorgt dat alle beleidstukken worden nageleefd. Met de administratie en organisatie van FBRK-Werkt! en het coachen van de re-integratiedeelnemers heeft zij haar plek binnen FBRK-Werkt! gevonden. Regelen, organiseren en motiveren is haar “ding”… Ook is ze stagebelegeider voor Fabryk Design en haalt uit iedereen het beste naar boven. Mhairu is onze onderzoeker, uitpluizer en werkvoorbereider. En altijd in voor een slechte grap of opmerking.

Jeroel

Jeroel is begeleider van FBRK-Werkt! en helpt daarnaast mee in de werkplaats. Na een levenlang werkzaam geweest te zijn in de logistiek heeft hij het roer 100 graden omgegooid. Werken met deelnemers met een beperking is zijn passie en na een studie SPW is Jeroel nu werkzaam bij FBRK-Werkt!

Lutina

Als je iemand hoort zingen in de werkplaats dan is het een grote kans dat het Lutina is! Samen Jeroel en Rina is Lutina verantwoordelijk voor het verzenden van al onze orders, groot en klein naar binnen en buitenland. Lutina is ook stagebegeleider van een aantal studenten en heeft met iedereen het beste voor.

Nina

Nina is de interieurstyliste binnen Fabryk Design, maar heeft daarnaast ook een passie voor ontwerpen en tekenen. Ze helpt ook met het plaatsen van SEO teksten en blog’s op de website en helpt mee aan de nieuwsbrieven. Nina is al net zo’n pietje precies als Patricia en als ze wat maakt, dan weet je dat het 100% goed is!