Let op! Wegens vakantie is het momenteel niet mogelijk om een bestelling te plaatsen.

“Het stormde niet alleen buiten!”

Het was me het weekje wel weer. Zo vielen we van een broeierige hitte en de waterpokken zo in een zomerstorm. Het stormde niet alleen buiten, maar het stormt ook in mij. Ideeën buitelen over elkaar heen, het ene nog grandiozer dan het andere. Notitieboekjes zijn niet aan te slepen. Mijn eigen krabbels zijn bijna onleesbaar geworden, zo driftig ben ik aan het schrijven. Met als rode draad: Lifestyle!

FBRK. Lifestyle voor jou

Ik zie het helemaal voor me een FBRK. lifestyle lijn met tassen, geuren, basic kleding, armbanden en sjaals voor jou! Naast een hele uitgebreide collectie accessoires voor in huis. Zo’n geweldig concept is pas compleet met een aanvullende stationary lijn, want ook je “things 2 do” en memo’s moeten in stijl. Oh en dan brengen we ook een super stoer agenda op de markt met ruimte voor je business/werk en voor het gezin. Dan zijn we er nog lang niet! Kids FBRK. is razend populair. We richten ons wat meer op de teenagers, voor de kleintjes is er al zoveel leuks te krijgen. De tieners hangen vaak wat tussen wal en schip.

Duurzaam wonen met FBRK.

Inmiddels hebben we een eigen meubellijn en zijn we landelijk verkrijgbaar bij verschillende grote woonwinkels. Iedereen heeft wel eens van FBRK. gehoord en de meesten van jullie hebben op zijn minst één blikvanger uit onze collectie in bezit. De werkplaats en showroom zijn inmiddels veel te klein en een heel team Fabrykers staat te popelen om aan de slag te gaan. Allemaal stuk voor stuk medewerkers die het nog véél beter kunnen dan wijzelf. Met oog voor fairtrade, lokaal produceren en eerlijke materialen groeit FBRK Design jaar naar jaar. We hebben een vaste collectie en daarnaast een seizoenscollectie. FBRK is continu in beweging. We gaan naar beurzen en trends spotten in het buitenland. Een team designers werkt aan de meest spectaculaire ontwerpen en – naast de collecties bij retailers – hebben we ook onze eigen lifestyle winkel. Waar je ook nog eens heerlijk kunt lunchen en heel veel inspiratie op kunt doen.

Je zult nu wel denken: Zo wijfie jij hebt het lekker hoog in je bol met zulke uitspraken. Eerst maar eens zien en dan geloven. Wat een arrogantie! Ik zou zoiets nooit over mezelf zeggen, hoor ik je denken. Ik geloof het ook nog niet, maar ik droom het wel! Ik geloof dat je zonder (grote) dromen er niet komt, zoiets als: De reis er naar toe is belangrijker de bestemming.

Met Friese nuchterheid je droom achterna

Als Friese boerendochter ben ik opgegroeid met ideeën als geen luchtkastelen bouwen en je bereikt je doelen door hard te werken en zuinig te zijn. Overigens idealen waar ik me nog steeds goed in kan vinden. Behalve dat zuinig zijn, Sytze zegt wel eens: Een gat in de hand? Jij hebt geen eens een hand! Al kan ik niet meer zo roekeloos met mijn geld omgaan als vroeger.

Stel nou dat je al je grote dromen in kleine stukjes hakt, in plaatst van meteen een super uitgebreide lifestyle collectie, beginnen met een of twee producten. Dan is het veel beter te behappen! De weg er naar toe is belangrijker dan het doel.

#Tromgeroffel!

Inmiddels kan ik met trots zeggen dat onze eerste lifestyle producten bijna online komen! Martzen Bruining heeft in opdracht van Fabryk een serie prachtige foto’s gemaakt. Deze zijn verkrijgbaar op canvas posters en klokken. Ook hebben we een serie houten A4 posters gemaakt met inspirerende quotes en mooie afbeeldingen. Met Nadine de Ruiter hebben we een serie prachtige foto’s gemaakt van alle producten voor de webshop. Tapasplanken, leren sleutelhangers en persoonlijke tekstarmbanden zijn: On their way… Hou Facebook in de gaten wanneer het eerste deel van onze lifestyle collectie beschikbaar is in de webshop, hierbij alvast een sneak peak!

[metaslider id=2326]

Inmiddels is de storm weer wat gaan liggen, een beetje surfend over Pinterest pin ik de leukste inspo’s.

>Jo Ess! Wil je ff naar de houthandel?!
< Huh?! What?  Wat moet ik?
>Waar zit je met je gedachten?!  Kom op! Actie in de taxi!

Met een briefje in Jip in Janneke taal word ik er op uit gestuurd. Stamelend vraag ik bij de houthandel of ik alsjeblieft 8 plankjes van een meter kan krijgen. Grote dromen beginnen klein.

Tot volgende week, x Esther