We are created to DESIGN • Fabryk Design

Bel ons: 085 – 864 0109

FBRK. Wanddecoratie

Unieke handgemaakte items voor jouw interieur!

Gratis verzending vanaf €70,-

Wanddecoratie bij jou in huis

De meubels staan en de gordijnen hangen. Maar toch mist er iets in jouw interieur. De muren ogen nog wat wit en kaal. Wij van Fabryk Design houden niet van kale, lege muren. Wij stijlen ons huis graag af met een blikvanger aan de muur. Heb je al gedacht aan passende wanddecoratie? Tegenwoordig gaat wanddecoratie veel verder dan een schilderij aan de muur. Vrolijk je wand op met een van de vele handgemaakte items van Fabryk Design. Kijk eens tussen onze geometrische vormen, textielposters, muurcirkels of letters uit het alfabet. Voor elke ruimte hebben wij wel een geschikt item voor aan de muur.

Geometrische vormen aan jouw muur

De geometrische vormen van FBRK. passen binnen elk interieur. Hang jij er één in je woonkamer of in de keuken? Of maak jij een statement met een geometrische vorm van Fabryk Design in je badkamer? Deze unieke, met de hand gemaakte vormen worden uit een stuk gevreesd. Een arbeidsintensief werkje wat in onze eigen fabryk met veel liefde voor jou wordt gemaakt. De geometrische vormen worden standaard in het zwart geleverd. Wil jij liever een andere kleur? Bij Fabryk Design heb je keuze uit verschillende kleuren, die zonder meerprijs worden geleverd.

Haal de natuur naar binnen met unieke muurcirkels

Wil jij wat unieks aan de muur? Op zoek naar een echte blikvanger? Ga dan voor een muurcirkel. Ronde vormen zijn helemaal in en zijn goed te combineren met andere ronde vormen in huis. Wat dacht je van een ronde bijzettafel of rond kleed. Of ga je voor contrast? Combineer je muurcirkel dan met vierkante en rechthoekige vormen. In onze shop vind je verschillende muurcirkels. Dieren, grafische afbeeldingen, elementen uit de natuur of kunst uit het Rijksmuseum. Durf jij het aan?

Een cijfer, teken of letter of uit het alfabet

Laat jij je muur spreken met een levensgrote letter uit het alfabet aan je muur? Letters, cijfers en tekens in je interieur zijn al jarenlang een hit. Kies een letter aan de muur of ga voor meerdere letters, getallen en tekens voor een stoer geheel. Standaard leveren we de letters in het zwart. Ook aan de waaghalzen is gedacht. Wat dacht je van een letter voorzien van een print in marmerlook of bloemen? De keuze is oneindig en wordt regelmatig aangevuld door onze ontwerpers.