FBRK. waddeneilanden collectie

Unieke handgemaakte items speciaal voor jouw interieur!

De Nederlandse Waddeneilanden bij jou thuis

 

Nederland telt maar liefst vijf Waddeneilanden. Elk eiland is uniek in zijn soort. Maar wat je op alle eilanden vindt, is prachtige natuur en rust. Bij het ontwerpen van de Waddeneiland collectie van Fabryk Design hebben we ons laten inspireren door de elementen uit de natuur. Denk aan vogels, schelpen en de kenbare, historische vuurtorens die van kilometers afstand te zien zijn. Haal deze elementen nu in huis en voeg ze toe aan jouw interieur.

Geometrische vormen van onze Nederlandse eilanden

Wie kent ze niet? De Brandaris van Terschelling of de Noordertoren op Schiermonnikoog. Elk Waddeneiland heeft zijn eigen vuurtoren met herkenbare ontwerp. Alle vuurtorens zijn honderd(en) jaren oud en (meestal) nog steeds in gebruik. Wij besloten de bekende vuurtorens de vereeuwigen in een geometrische vorm. In onze webshop vind je dus vijf vuurtorens terug. De Texelse vuurtoren, de ‘Rode Kabouter’ van Vlieland, de Brandaris van Terschelling, de Bornrif uit Ameland en de Noordertoren uit Schiermonnikoog. Welke hang jij aan de muur?

Al onze geometrische vormen worden gevreesd uit een stuk zwart, 9mm dik MDF. Wil je jouw vuurtoren ontvangen in kleur? Kies dan uit een van de vele kleuren.

Sierkussens geïnspireerd door onze Waddeneilanden

Je kunt je vast voorstellen dat de natuur van de Waddeneilanden een bak aan inspiratie brengen. De zee en prachtige stranden, de duinen en bossen, de blauwe luchten. Maar ook de eigen vlag die elk eiland met trots voert heeft ons geïnspireerd. Je vindt ze namelijk terug op ons ruime assortiment sierkussens. Deze kussens passen perfect in je woonkamer of slaapkamer. Kies het soort kussens wat past binnen jouw interieur.

Deze kussens zijn gemaakt van extra stevig materiaal zodat ze tegen een stootje kunnen. Wel zo handig wanneer je ze buiten wilt gebruiken. Ondanks dat het materiaal van polyester is, hebben de kussens echt een ‘linnen look’. Al onze kussens worden geleverd met binnen kussen. De kussenhoezen zijn voorzien van een rits en kunnen op 30 graden worden gewassen.

Ontvang € 10,- korting!

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang korting op jouw eerste bestelling. Dan houden wij je op de hoogte van alle leuke nieuwtjes!

Je bent succesvol ingeschreven! Gebruik welkom10fbrk voor jouw korting.