Let op! Wegens vakantie is het momenteel niet mogelijk om een bestelling te plaatsen.

Blog take over vanuit California!

We kennen Fabryk Design allemaal van de toffe collecties en het complete interieur advies. Geregeld zien jullie de nieuwste inspiratie en vandaag neem ik jullie mee voor een kijkje achter de online schermen. Dat doe ik vanuit “The land of the oppertunity”, jawel vanuit het heerlijke Amerika.

Wifi signalen vangen in de woestijn

De maand oktober stond in het teken van een rondreis door Amerika, 4 weken lang chillen en geen werk. Dat hield ik wel geteld 4 dagen vol en toen zag ik de nieuwe Wereldkaart op facebook staan. Omg! Die moet online, dit willen mensen hebben. We hebben namelijk deze maand een dikke actie voor de viering van 5k volgers op Facebook en woonmaand.

Als een echte digital nomad zit ik aan de andere kant van de wereld in de camper klaar om de nieuwe producten online te zetten. Klein, niet onbelangrijk, detail we zaten midden in de woestijn met één streepje wifi signaal. De voorbereidingen deed ik onderweg, hobbelend aan een tafeltje. Eenmaal in de bewoonde wereld aangekomen kon alles online, dat is leuk wakker worden voor jullie in Nederland!

Inspiratiebooster

Gedurende de vakantie appen we nog wat over samenwerkingen en wat er allemaal te doen staat als ik weer terug ben. Ik kan je vertellen, dat wordt wederom tof! Ondertussen moet er nog een titel bedacht worden voor een nieuwe column. Terwijl ik met een Uber naar de Golden Gate Bridge rij, “broed” ik op een passende titel. Even een pitstop om deze prachtige brug te bewonderen en een paar kiekjes voor in het plakboek. Ik vervolg mijn Uber rit naar de Painted Ladies, waar we in het parkje chillen. Het uitzicht over San Francisco geeft een inspiratieboost, dus ook dat is weer afgevinkt.

Eén doel: de ultieme FBRK. online shop beleving

Fabryk Design gaat als een trein en Esther kent ondertussen nog maar 1 standje: Hard, snel en veel! Het uitbouwen van een lifestyle merk met nieuwe en originele collecties kost veel tijd en (positieve) energie. Als alles is gefotografeerd is het aan mij om alles online te zetten, dat is het moment dat Esther en ik een ware what’s app hotline hebben. Welke producten mogen online? Kleuren, formaten, beschrijvingen, materialen. Zo kan ik nog even doorgaan. Alles met één doel de ultieme FBRK. online shop beleving. Daarom hebben vele productfoto’s ondertussen een inspiratiefoto. Dit geldt nog niet voor alle foto’s maar work in progress right?

Georganiseerde chaos

Ondertussen werken Esther en ik al een tijdje samen en onze werkwijze kan ik beschrijven als chaotisch, ook wel een georganiseerde chaos. Beide een creatief brein, tikkeltje chaotisch, een vloedstorm aan ideeën en de drang om veel mooie dingen te doen en te maken. Laat dit nou ook net de kracht zijn van onze samenwerking! Met als taak voor mij, de online vindbaarheid van Fabryk Design. Mooie producten moeten natuurlijk ook online gevonden worden door de klanten die ook een pronkstukje nodig hebben in hun interieur. En tsjah, vakantie of niet! When duty calls, dan is het echt geen straf om vanuit Amerika alles online te zetten zodat jullie het deze maand nog met de korting kunnen bestellen! Geniet daarom nog tot einde van deze maand van de kortingscode FBRKWONEN10. Dan delen wij binnenkort weer de nieuwste producten en samenwerkingen met jullie, can’t wait!