FBRK. Collecties

Unieke handgemaakte items speciaal voor jouw interieur!

Een unieke collectie voor de baby- en kinderkamer

 

Bij Fabryk Design denken we ook aan de allerkleinsten van de familie. Daarom ontwikkelden wij een complete collectie speciaal gericht op de allerjongsten van het gezin. Wil jij de babykamer of kinderkamer leuk aankleden met een geometrische vorm, muurcirkel of andere wanddecoratie? Of ben je op zoek naar unieke meubels en accessoires? Kijk dan eens bij de Fabryk junior collectie.

Vrolijk je tuin op met accessoires van Fabryk Design

 

Wij Nederlanders houden van de zon. Zodra de tuindeuren weer open kunnen, vind je ons buiten in de tuin of op het balkon om van de zonnestralen te genieten. Naast kleurrijke bloemen en planten, zijn er steeds meer accessoires om je tuin mee op te vrolijken. Bij Fabryk Design hebben we een tuincollectie ontworpen voorzien van onze populaire geometrische vormen speciaal voor buiten, extra sterke buitenkussens en tuinposters.

De Waddeneilanden bij jou thuis

 

De Nederlandse Waddeneilanden zijn de parels van de Waddenzee. Je vindt er prachtige natuur, lege, uitgestrekte stranden en historische dorpen. Voor Fabryk Design brengen onze Waddeneiland een vracht aan inspiratie. In onze speciale Waddeneilanden collectie vind je onze populaire geometrische vormen terug, geïnspireerd op de eilanden. Maar ook een grafische weergave van de eilanden gedrukt op dibond. Of wat dacht je van sierkussens met de Waddeneilanden als grootste inspiratiebron?