FBRK. Collecties

Unieke handgemaakte items speciaal voor jouw interieur!

OMG FBRK. Limited collection

 

Speciaal voor de oktober woonmaand hebben we een te gekke limited collection gelanceerd. Deze unieke items zijn allemaal met de hand gemaakt door Esther Veenstra en worden bewerkt met epoxy in prachtige kleurstellingen. ‘Om de limited collection nog unieker te maken zijn er slechts een beperkt aantal items beschikbaar. De kleuren waar ik voor heb gekozen kunnen per product verschillend zijn, maar altijd in de kleurstelling zoals op de productfoto. ‘

FBRK. Kerst collectie

 

Breng een warme sfeer in je interieur tijdens de feestdagen met de unieke Kerstcollectie van FBRK. Vorig jaar was onze geometrische Kerstboom een echte topper. Dit jaar hebben wij nieuwe ontwerpen aan onze Kerstcollectie toegevoegd en een aantal mini’s. Alle geometrische Kerst vormen zijn te krijgen in de kleuren black en wood en zijn 12 mm dik. De mini’s en de 3D Kerstster zijn 9 mm dik. Ook hebben wij een dichte vorm in de collectie, het Kerst spar setje. Dit schattige setje bomen heeft een smalle speelse vorm.

Een unieke collectie voor de baby- en kinderkamer

 

Bij Fabryk Design denken we ook aan de allerkleinsten van de familie. Daarom ontwikkelden wij een complete collectie speciaal gericht op de allerjongsten van het gezin. Wil jij de babykamer of kinderkamer leuk aankleden met een geometrische vorm, muurcirkel of andere wanddecoratie? Of ben je op zoek naar unieke meubels en accessoires? Kijk dan eens bij de Fabryk junior collectie.

Vrolijk je tuin op met accessoires van Fabryk Design

 

Wij Nederlanders houden van de zon. Zodra de tuindeuren weer open kunnen, vind je ons buiten in de tuin of op het balkon om van de zonnestralen te genieten. Naast kleurrijke bloemen en planten, zijn er steeds meer accessoires om je tuin mee op te vrolijken. Bij Fabryk Design hebben we een tuincollectie ontworpen voorzien van onze populaire geometrische vormen speciaal voor buiten, extra sterke buitenkussens en tuinposters.

De Waddeneilanden bij jou thuis

 

De Nederlandse Waddeneilanden zijn de parels van de Waddenzee. Je vindt er prachtige natuur, lege, uitgestrekte stranden en historische dorpen. Voor Fabryk Design brengen onze Waddeneiland een vracht aan inspiratie. In onze speciale Waddeneilanden collectie vind je onze populaire geometrische vormen terug, geïnspireerd op de eilanden. Of wat dacht je van sierkussens met de Waddeneilanden als grootste inspiratiebron?

Ontvang € 10,- korting!

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang korting op jouw eerste bestelling. Dan houden wij je op de hoogte van alle leuke nieuwtjes!

Je bent succesvol ingeschreven! Gebruik welkom10fbrk voor jouw korting.