Fabryk Junior

Unieke handgemaakte items speciaal voor jouw interieur!

Accessoires en meubels speciaal voor kinderen

De meeste ouders vinden het heerlijk om van de baby- of kinderkamer een klein paleis te maken. Het inrichten van de kinderkamer is dan ook een geweldig leuke klus om te doen.

Meubels en accessoires worden door ouders met zorg uitgezocht voor hun kind. Het mag onze kinderen natuurlijk aan niks ontbreken. We stellen natuurlijk wel wat eisen aan de materialen die worden gebruikt. Wij van Fabryk Design hebben daarom met zorg een junior collectie ontworpen. Variërend van een kinderbureau met opbergbox tot wanddecoratie, kussens en kleden. Allemaal in een terugkerend en goed te combineren thema.

Geometrische vormen in de baby- en kinderkamer

Onze geometrische vormen zijn een groot succes. Daarom hebben onze designers een collectie gemaakt speciaal gericht op kinderen. Wat dacht je van stoere dino’s, vuur spuwende draken en nieuwsgierige giraffen? Deze handgemaakte vormen zijn echte blikvangers en een sfeermaker in de baby- of kinderkamer.

Kussens om de kinderkamer mee af te stijlen

Een kinderkamer stijl je helemaal af met de juiste accessoires. Bij Fabryk Design hebben we daarom verschillende kussens ontworpen, passend bij lieve en stoere kinderen. Leg de kussens op het bed van jouw kind of in een lekkere stoel. Combineer de kussens eventueel met accessoires uit dezelfde collectie voor een vrolijk geheel.

Rustig kliederen en knoeien met knoeikleden van Fabryk junior

Wat is er nu fijner dan een lekker potje kliederen. Met verf, zand of lekker met je eten. Met onze knoeikleden is dat geen probleem. De plastic afgewerkte kleden zien en vrolijk uit en zijn binnen een handomdraai schoon. Leg ze onder de eettafel, in de woonkamer of buiten neer en laat je kindje lekker knoeien en kliederen. Door de antislip laag blijven de kleden goed op hun plek liggen.

Ontvang € 10,- korting!

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang korting op jouw eerste bestelling. Dan houden wij je op de hoogte van alle leuke nieuwtjes!

Je bent succesvol ingeschreven! Gebruik welkom10fbrk voor jouw korting.