Let op! Wegens vakantie is het momenteel niet mogelijk om een bestelling te plaatsen.

Nu dat Oktober Woonmaand afgelopen is, is het tijd voor wat nieuws. Fabryk Design zou Fabryk Design niet zijn als we geen nieuwe items hadden voor de komende maand, daarom zijn wij trots om ons nieuwe product aan jullie te introduceren. Dat & meer in deze blog over de start van november.

Een nieuwe maand

Een nieuwe maand betekent nieuwe producten en acties, ook bij Fabryk Design. Zo hebben wij deze gehele maand 10% korting op al onze muurcirkels! Niet alleen onze bestaande cirkels, maar ook onze nieuwe Organische vormen! Hier lees je straks meer over. 😉

Onze cirkels zijn al een tijdje één van onze populairste producten. We bieden ze aan in verschillende designs, maten en nu dus ook in verschillende vormen. De cirkels zijn tijdloos en uniek, met hun eigen patronen, vormen, designs en meer.

De Designs van fabryk Design

Natuurlijk hebben wij niet zomaar een aantal simpele designs, wij gaan all-out! Zo hebben we designs die geïnspireerd zijn door het rijksmuseum, neem bijvoorbeeld de FBRK. Muurcirkel Lelie, of de FBRK. Muurcirkel Flowers.

Als deze cirkels niet helemaal jouw smaak zijn, hebben we ook nog vele andere designs. Van dieren tot grafische vormen, je kunt het allemaal vinden op onze website onder het kopje Wanddecoratie.

FBRK.-Muurcirkel-Flowers

Organische vormen

November staat bij Fabryk Design in het teken van onze muurcirkels. Om deze maand goed te beginnen, hebben wij nieuwe producten; onze Organische vormen. Deze prachtige producten staan nu online op onze website!

Bij Fabryk Design zijn we gek op experimenteren. Wat werkt wel? Wat kan helaas niet? Wat past nou echt bij ons als bedrijf? We zijn er altijd mee bezig. Daarom zijn wij erg trots om deze nieuwe Organische vormen aan jullie te laten zien. Het zijn unieke designs die een prachtige eyecatcher vormen in een woon-, slaap- of eetkamer.

Ben je geïnspireerd geraakt en wil je even een kijkje nemen naar al onze muurcirkels? Kom dan bij ons langs in de showroom, of neem een kijkje in onze webshop.

FBRK.-Muurcirkel-Flowers