Let op! Wegens vakantie is het momenteel niet mogelijk om een bestelling te plaatsen.

Zolang naar de Opendag toe geleefd, en ineens zijn er alweer twee weken voorbij! Wat hebben we een onwijs toffe dag gehad, zoveel belangstellenden, vrienden, collega’s en familie hebben dit feestje met ons mee gevierd.

Ik zei nog gekscherend tegen Sytze het voelt een beetje als onze trouwdag! Maar zo was het echt, leuke berichtjes, cadeautjes en lovende woorden. De kinderen hadden het top voor elkaar met een donut bar en deden goed hun best in de catering. ‘Savonds hebben we met vrienden en collega’s nog een fantastische avond gehad. Het was genieten om te zien hoe een team collega’s zo met elkaar kan feestvieren!

Door de drukte hebben we  overdag bijna geen foto’s gemaakt. In de avond wel, maar die foto’s kunnen beter maar binnen de muren van de Fabryk blijven.. What happends in the fabryk, stays in the fabryk ?

Tijd om even rustig bij te komen hebben we niet, de fabryk draait op volle toeren.

Met een bomvol workshop agenda hebben we de eerste vriendinnenavonden afgetrapt. We gaan nog door tot medio juli en hebben dan eerst een zomerstop. Inschrijven voor een workshop in het naseizoen is natuurlijk wel mogelijk.  De workshops worden altijd door twee leden van Team FBRK gegeven! 

De dagbesteding vordert gestaag en is een heerlijke ruimte om in te werken, het is zelfs zo leuk dat we er nu al regelmatig koffie drinken met elkaar. Ook hebben Anieka en ik de eerste intake gesprekken gehad en zijn we ons netwerk flink aan het uitbreiden.  We staan in de startblokken om echt los te kunnen gaan. Binnenkort organiseren we een beleefmiddag voor geïnteresseerden!

Winkeliers en toffe webshops weten ons ook te vinden, zo hebben we een aantal fysieke verkooppunten erbij in Belgie en Nederland. Afgelopen zaterdag een verrassing in de Wonen&Co de haring van Fabryk Design op de voorpagina! Ook zijn we genomineerd voor Winkelier van het jaar van de gemeente Oostellingwerf. Hebben jullie al gestemd op ons? Je maakt tevens kans op een prachtige reis naar Ibiza!

Er zijn voor het komende seizoen ook weer een aantal stageplekken bij Fabryk.

De stageplaatsen voor DTP zitten vol! Afgelopen weken hebben ook leraren van onze studenten de Fabryk bezocht, leuk om deze professionals ons bedrijf te laten zien en te mogen inspireren. Ik ben zelfs uitgenodigd om een inspiratie gastles te verzorgen!

Nog een paar weken en de zomervakantie breekt alweer aan, voor ons de periode om aan de slag te gaan met de wintercollectie. Zie je ons al staan? In korte broek en flipflops kerstbomen schuren en inpakken. Om de kerstsfeer te vergroten draaien we dan kerstliedjes in de werkplaats.

De nieuwe collectie is een toevoeging op onze huidige collectie, maar dan met een twist, iets minder geometrisch maar meer rondere vormen.  Er zal een nieuwe catalogus worden gemaakt voor onze afnemers en ook zijn er plannen voor een magazine! 

We gaan ook meer video’s maken van onze bezigheden, niet te ingewikkeld en we gaan ons ook niet mooier voor doen dan we zijn. Gewoon zoals het is we beginnen met het filmen van een dag van een Fabryk Designer. Ik heb de aftrap gehad en de video vind je hier! Volgende week een video van een dagje etalage stylen!

Allemaal een heel fijn weekend!

X Esther