Let op! Wegens vakantie is het momenteel niet mogelijk om een bestelling te plaatsen.

Noah

Vindt het leuk om creatief bezig te zijn. Producten ontwerpen, foto’s maken en ruimtes stylen zijn helemaal zijn ding.

Is erg sociaal en werkt graag samen, maar kan ook goed alleen te werk.

Enthousiast & gaat graag uitdagingen aan.

Werkzaamheden

Ik loop stage bij Fabryk Design in Donkerbroek. Ik volg de opleiding Interieur Adviseur op het Friesland College in Leeuwarden. Fabryk Design is hét perfecte bedrijf voor mij om mijn creativiteit helemaal los te laten. Ik bedenk graag ideeën voor nieuwe producten of maak aantrekkelijke moodboards, ter inspiratie.

Ik richt me in deze stage vooral op het bedenken, ontwerpen & maken van nieuwe producten. Ik wil er graag meer in ontwikkelen en ik leer daarom ook veel van anderen om mij heen. Zo staan een aantal van mijn producten nu ook online! Daar ben ik erg trots op.

Naast het maken van producten & ontwerpen houd ik mij ook bezig met de styling van de showroom of sfeerfoto’s.

Persoonlijk

Ik ben een echte muziekfanaat, ook al luister ik niet naar vele genres. Ik hou zelf heel erg van K-pop, Hip-Hop & Pop. Ik dans dan ook veel op deze genres. Van kleins af aan heb ik dansen altijd al leuk gevonden. Of het nou op feestjes is, op dansles of gewoon thuis, ik vermaak me met muziek altijd.

Naast dat ben ik gek op shoppen, ik ga ook overal naartoe. Utrecht, Zwolle, Leeuwarden, Groningen, noem maar op! Ik ben gek op kleding, het liefst heb ik een hele inloopkast vol met verschillende kleuren.

Ik ben ook een familie/vrienden mens. Ik ga graag met mijn vrienden een keer stappen of met mijn familie een dagje weg, dat is voor mij echt genieten, mezelf omringen met mensen waarvan ik hou.

Favoriete product

De FBRK. Hart Mini is toch echt mijn favoriete product. Ik vind ‘m toch zóóóó schattig! Het mooie aan dit product vind ik het lijnwerk. Het is niet te druk en het is duidelijk dat het een hartje is.

En natuurlijk vind ik mijn eigen product FBRK. 24 Flowers – Noah ook helemaal geweldig. Ik ben er erg trots op, het ontwerp kwam eigenlijk best snel tot stand. Het leuke aan dit product is dat het gebruik maakt van Plexiglas en hij doet dit in een leuke kleur. De droogbloemen zorgen voor een warme, tijdloze uitstraling.

FBRK. Hart mini

29,99

FBRK. 24 Flowers Noah

24,99