Let op! Wegens vakantie is het momenteel niet mogelijk om een bestelling te plaatsen.

Dit is dan het einde van mijn stage…

Last but not least…

 

Maar treur niet want na de vakantie kom ik weer terug om nog een keer te stagelopen en dan voor 20 weken.

Maar eerst terug naar school tot aan de zomervakantie en daarna ga ik weer lekker door bij Fabryk! De tijd gaat zo snel als je het leuk hebt en dat is een goed teken. Vooral omdat het altijd gezellig is. Samen met Esther en Rina (dinsdag- en donderdag ochtend) zijn we een goed team en vullen we elkaar goed aan. Omdat het een kleinschalig bedrijf is is het persoonlijk en dat vind ik erg fijn. Dan weet je precies hoe een ander is en heb je een veel leukere band met die gene!

Fotoshoot voor FBRK.

Ook heb ik samen met mijn vriendin Sella een fotoshoot gehad voor FBRK. Zelf mocht ik in de jaren ’20 kleding want mijn onderwerp was Peaky Blinders (Netflix serie). Dit was helemaal geweldig omdat ik zelf een grote fan ben van deze serie en toen mocht ik het zelf spelen. Sella ging in de Fashion sfeer en ging het paard ( Nona) bestijgen. Samen met een fotograaf, hairstylist en rookmaker waren we helemaal in de fotoshoot element.

Sella met Nona

Erwin in de peaky blinders sfeer ( photocredits Nadine de Ruiter fotografie

Leuke momenten

Ik zal de vrijdagochtend momentjes 😉  en zoveel andere gekke momenten dan ook niet snel vergeten.

afscheidcadeautje, sella en Erwin op plexiglas in eikenhouten houder

Laatste dag
Vandaag is mijn laatste stagedag en moet ik weer terug naar school. Ik heb genoten van mijn stage bij Fabryk en ga het dan ook erg missen. Als je eenmaal aan het werk bent wil je niet terug naar school en daarom wil ik ook graag dat ik van mijn opleiding een bbl maak. Ik leer hier alles wat met mijn opleiding te maken heeft en meer. Dat dit mogelijk is? Ik vrees van niet, maar nee heb ik en ja kan ik krijgen! Dus wie weet wat er gaat gebeuren in de toekomst…


Wat heb ik geleerd?

Erwin alias peaky blinder;-)

Mijn doel was om het proces A t/m Z mee te kunnen maken en hier ben ik vaak genoeg bezig mee geweest. Esther betrekt mij dan ook in elk project en dit vindt ik erg prettig, want dan leer je het meeste en zie je wat er allemaal van toepassing komt. We hebben een hele brede doelgroep en dus heb je veel verschillende type mensen die je ontmoet en waarmee je samenwerkt. Deze stageperiode heeft mij erg goed gedaan en ik kan niet wachten om weer terug te komen!

 

Goed weekend! En wie weet tot later!

groet,

Erwin