Let op! Wegens vakantie is het momenteel niet mogelijk om een bestelling te plaatsen.

BinnensteBuiten in Makkinga

Aanstaande maandag krijgen we een filmploeg over de vloer voor het programma BinnensteBuiten, hoe tof is dat! Dat betekent dan ook een hele week rennen, springen en vliegen, want alles moet opgeruimd en schoon. Dus mijn week begon met het plannen van alle projecten die afgerond moesten worden. Zoals jullie ondertussen weten ben ik met veel zaken tegelijk bezig en dat is ook nu weer het geval. We zijn druk bezig met het ontwikkelen van de nieuwe collectie, dus alle plannen zijn besproken met de fotograaf. Check! Dat is dan afgevinkt, daar kan de fotograaf weer mee aan de slag. Posters groot en klein, maar ook andere eye catchers. Een samenwerking met een illustrator, er wordt aan van alles gewerkt! Ik kan niet wachten om jullie het resultaat te laten zien!

Daarnaast hadden wij veel bestellingen, dus ook die werden razend snel ingepakt. Hulde aan de inpakskills van dochterlief, wat een toppertje! Toen kwam ineens een persoonlijk project wat ik nog af wilde ronden, de laatste hand aan mijn woonkamer. Aangezien ons huis nu op de gevoelige plaat wordt gelegd wil je dit toch graag klaar hebben. Dus hoppa, ook daar een dag voor geblokt.

De oude molen in mijn woonkamer

Oude_molen_makkinga_fabryk_design_accessoire_interieur

De prachtige plaat van de oude molen in Makkinga wilde ik graag in onze woonkamer en kijk eens hoe mooi dat is geworden. Dit maakt het helemaal af en het gehele resultaat zullen jullie dan ook zien in de aflevering van BinnensteBuiten. Ook de oude foto van de Brink heeft een mooi plaatsjes in huis gekregen. In combinatie met een paar nieuwe gezellige planten, maakt dat mijn eigen “Urban Jungle” helemaal compleet. Dat is een fijn gevoel, ook mijn eigen huis is weer helemaal af!

Mijn andere grote liefde

Mode en etaleren blijft een andere grote passie en daar kon ik deze week mijn hart aan ophalen. Ik mocht namelijk de etalage van Casey Fashion in Oosterwolde restylen, wat vinden jullie van het eindresultaat? Wat een heerlijke collecties weer zo richting het najaar en dat in een Fabryk sfeertje!

Hunting voor vintage

Sytze kreeg zowat een hartverzakking van mijn kortstondige shopping trip naar de Gamma voor tape. Met een kofferbak vol – inclusief de tape – reed ik weer naar huis. Een vintage fiets voor aan de muur, daar is hij nog steeds niet geheel over uit! We gaan zien waar die uiteindelijk hangt of staat. Met ook nog 2 industriële stoelen, draadmanden en 3 vogelschilderijtjes verder, moet ik zeggen dat ik een top week heb gehad! Wat was het druk, maar vooral heel leuk. Nu languit op de bank en even bijkomen met een heerlijke glaasje wijn. Waarschijnlijk wordt het lekker vroeg mijn bedje in, kan ik mijn wallen er ook nog een beetje “af slapen”. Het moet maandag ten slotte gebeuren! 😉 Benieuwd naar een blik achter de schermen met de camera ploeg? Hoe mijn account in de gaten, want er komt een sneak peak!

Esther_veenstra_shoppen

Geniet van jullie weekend!

Veel liefs, Esther