Let op! Wegens vakantie is het momenteel niet mogelijk om een bestelling te plaatsen.

Nog even en de feestdagen staan weer voor de deur. De ideale tijd om je geliefde, vader, moeder of vrienden te verassen met een persoonlijk cadeau.

Je herkent het vast wel, het hele jaar door  heb je leuke ideeën om te geven, en als het dan ineens zo ver is….. WEG al die leuke inspiratie! Voor mij is dit een heel herkenbaar probleem, in de laatste dagen voor sinterklaas of kerst zoek ik me suf om leuke cadeautjes. Nu weet ik langzamerhand wel wat hier thuis in de smaak valt… Maar het is juist zo leuk om te verassen met een zorgvuldig uitgekozen cadeautje.

Ik heb voor jullie een top tien samen gesteld met leuke cadeaus om te geven maar zeker net zo leuk om te krijgen! Dus gebruik ze ook zeker voor je eigen verlanglijstjes ?

Een unieke geometrische eyecatcher 

Een te gekke geometrische vorm voor aan de muur. Onze designs zijn tijdloos qua vorm en ontwerp. Niet voor niets staan deze geo’s al jarenlang op nummer een voor de feestdagen.

DIY voor de creatievelingen

Een DIY pakket voor een regenachtige zondag. Leuk om te geven en net zo leuk om te krijgen! Ga je aan de slag met een van onze 3d vouwdieren? Of knoop je liever een te gekke lamp van Liefs van Emma in elkaar? We hebben meerdere leuke DIY pakketten om zelf aan mee aan de slag te gaan.

Een persoonlijk cadeautje

Heb jij een leuke foto in je bezit van je vriendin of haar kinderen? Laat deze dan bij ons drukken op een cirkel. Gegarandeerd succes! Ook heel geschikt om huisdier eigenaren mee te verassen!

Stationery met handgeschilderde designs

Een verjaardagskalender doet het altijd goed, maar heb jij deze leukerds al gezien?

De floral kalender is met de hand geschilderd en vervolgens gedrukt als kalender. Nathalie van Puurhoutwonen tekende deze prachtige vogels en planten, is het geen plaatje? Wist je trouwens dat we ook hele leuke kaarten hebben in dezelfde serie?

Hocus pocus I need tapas to focus

Bij een gezellig avondje horen ook lekkere hapjes! Hoe leuk is het om deze te serveren op een gepersonaliseerde tapasplank? Heb je geen inspiratie voor een pakkende spreuk? Kies dan een quote uit onze bibliotheek.