FBRK. Bloggers

 

“Leuk al die spullen van Fabryk Design, maar hoe kan ik die matchen met mijn interieur?”

Fabryk Design werkt samen met veschillende bloggers die onze producten op zeer creatieve wijze kunnen beschrijven en je de tips en tricks geven om de producten tot hun recht te laten komen in jouw interieur. Maak kennis met onze bloggers en benut de tips!

De Groentjes

Giraffe: eyecatcher in de “jungle” snoezelkamer

De afgelopen weken zijn wij erg druk geweest met de verbouwing van Mirthe’s slaapkamer. Wij hadden al heel lang plannen om haar kamer aan te pakken.

by Yvon

Unieke interieurdecoratie met een natuurlijke touch.

Als natuurliefhebber kan ik natuurlijk niet zonder een aantal natuurlijke items in mijn interieur. Met alleen planten is mijn huis nog niet compleet!

Vaker Vrolijk

11 ideeën voor kleine veranderingen in je interieur.

Een interieur is nooit af. Het mijne niet in ieder geval. Bijna elke maand ben ik wel een keer aan het schuiven en slepen met spullen in huis. 

Miek’s Mind

Met deze tuinaccessoires van FBRK. vrolijk jij te tuin op!

Ben je nog op zoek naar leuke tuinaccessoires om je tuin op te vrolijken? Met deze items ga jij zeker scoren! Kijk je mee?

Olivette

Fabryk design: houten wanddecoratie met impact.

In de zoektocht naar iets unieks, bijzonders, stijlvols en tofs aan de muur stuitte ik op de Geometrische Wanddecoraties van FBRK.

Gogracy

Een beestachtige knoeimat voor onder de kinderstoel!

Onze zoon is een heerlijke eter. Hij lust veel – al heeft hij natuurlijk zijn favorieten – en snoept het liefst heel de dag door. 

Ontvang € 10,- korting!

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang korting op jouw eerste bestelling. Dan houden wij je op de hoogte van alle leuke nieuwtjes!

Je bent succesvol ingeschreven! Gebruik welkom10fbrk voor jouw korting.