Ontvang 10% korting op alle juf & meester cadeautjes uit onze giftshop!
Lees hier de actievoorwaarden.

Hoe leuk als je gevraagd wordt om een blog te schrijven. Zo af en toe doe ik dat al voor mijn eigen blog maar als het voor een ander is, is het helemaal leuk!

It’s me.

Mijn naam is Nicole en ben op Instagram bekend onder de naam StyleByNik123. Ik ben 39 jaar jong en woon samen met mijn man Bas en onze twee kinderen Charlie & Riley in Lelystad. We hebben een kat genaamd Mike Wazowski en een cavia die Tapas heet. Onze dochter is heel goed in leuke namen bedenken.

Ons huis, daar maken we wat moois van.

Wij wonen met ze vieren in een twee onder een kap aan een geschakelde woning. Wat ons eigenlijk te klein aan het worden is dus zijn we al een tijdje om ons heen aan het kijken voor wat anders. Maar vind maar eens samen een geschikte woning die wel naar onze zin is. Wat dat betreft zijn we best kieskeurig en de huizen die voldoen vinden we dan weer te prijzig. Dus zoeken we rustig verder en proberen we er maar wat moois van te maken.

Inspiratie door veel ideeën op te doen.

Door veel op Instagram en Pintrest te kijken kom je toch aardig ver om je (te kleine) woning de juiste indeling te geven en frustraties op te lossen. Dagelijks ben ik dan ook ideeën aan het opdoen en nee niet alle ideeën worden goed door mijn man ontvangen. Soms hoor ik hem al van te voren zuchten en zie ik het al op zijn voorhoofd staan.. Heb je haar weer. Hahaha

Mijn favoriete plek.

Voor heen zou ik nooit een grote hoekbank hebben gekozen in een toch wel een kleine woonkamer maar ik moet zeggen het oogt toch ruimer en ben ik er vaak niet meer vanaf te krijgen. Op de hoek in de bank weggezakt met mijn telefoon heerlijk het internet af te struinen.

Mijn droomhuis is wit! Ja wit!

Als ik mocht kiezen zou ik het liefst in een mooi groot wit vrijstaand huis wonen. Wit? Ja wit! Op de een of andere manier vind ik witte huizen altijd het mooist en zou dus graag een witte woning willen hebben. Een grote garage voor mijn man waar hij lekker kan rommelen mag niet ontbreken.

Een grote woonkeuken lijkt mij ook echt heerlijk waar je na het eten nog lekker lang kan natafelen met vrienden en familie. En dit alles het liefst dan ook nog landelijk gelegen met genoeg ruimte eromheen.

De mooie oude radio.

In huis hebben wij echt een pronk stuk staan en dat is toch wel de oude radio die van mijn mans opa en oma is geweest. Na jaren op zolder heeft hij eindelijk een mooie plek in de woonkamer gekregen. Verder ben ik ook heel erg blij momenteel met onze grote IXXI. Dit is toch wel echt een eyecatcher.  Dit is ook eigenlijk het laatste wat ik gekocht heb voor in huis. Ik was al een tijdje opzoek naar iets anders voor op de muur achter de bank en hier liep ik toevallig bij Loods5 (www.loods5.nl) tegen aan.

Veel grote meubelen kopen we niet zo snel. Ik ben meer van het afwisselen van woonaccessoires. Zo hebben we ook dik 15 jaar gedaan met onze nachtkastjes en vele andere meubels. Vorig jaar hebben we denk ik het meeste veranderd in ons huis. Ander wandmeubel, nieuwe bank en ook de oude salon tafel hebben we de deur toen uit gedaan. De eetkamer tafel heb ik zelf opgeknapt. Daar heb ik alle verf van afgeschuurd en het blad een nieuwe lik verf gegeven.

Vaak ben ik wel snel tevreden met wat ik aanschaf en gaat het ook wel een hele tijd mee.

Zo ben ik ook nog steeds erg blij met mijn muursticker van Fabryk Design. De Kleuren kwamen zo mooi overeen met onze muur, dat ik die moest hebben. En Ja ik ben er zeker nog altijd heel blij mee. En zeg nou zelf het past er toch prima!

 

Nicole